Odd – Vålerenga (lørdag 18:00)

Med syv kamper igjen å spille ligger Odd åtte poeng bak Molde, tre poeng bak Glimt og fire poeng foran Rosenborg på 4. plass. Til tross for et relativt bra poengsnitt de siste 10 kampene (1.8p per kamp) har de tapt terreng til Molde/Glimt i gullkampen som har vært hakket bedre. Få hadde sett for seg medalje i Skien før denne sesongen og det ville vært surt for Odd å bli slått på målstreken av Rosenborg i kampen om sølv/bronse.

Ni strake kamper uten seier er fasiten for Ronny Deilas menn. Etter å ha lagt ganske godt an halvveis inn i sesongen er de nå kun seks poeng over nedrykksplass. Taper de denne kampen blir det neglebiting i Oslo de siste seks kampene. Prosjektet Ronny Deila har vært en fiasko og det spørs om han ikke ryker etter sesongen.

Odd er ligaens beste hjemmelag med 10-2-0 på deres 12 hjemmekamper og jeg tviler på at deres første hjemmetap kommer mot dette svake Enga-laget. Synes vi får veldig godt betalt for hjemmeseier.

Oddstips: Odd vinner – 1.81 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson

Lillestrøm – Bodø/Glimt (søndag 18:00)

Lillestrøm ligger fire poeng over nedrykksplass og bør absolutt ikke føle seg for trygge om fornyet Eliteserie-plass. De har kun 1-1-3 på deres fem siste kamper og har vært virkelig svake. De har ikke det tøffeste programmet igjen, så jeg tror allikavel at de skal klare å holde seg.

Bodø/Glimt hang lenge med Molde og Odd i gullkampen, men det spørs om ikke de nylige uavgjort-kampene mot Ranheim og Stabæk kan bli skjebnesvangre i gullkampen mot Molde. De ligger fem poeng bak Molde med syv kamper igjen så det umulige er fremdeles mulig, men jeg tror allikavel Molde strekker det lengste strået. Salget av Amor Layouni er et stort tap mot Glimt, men man så sist mot Tromsø hva som bor i resten av laget da de spilte festfotball og vant overbevisende 4-0.

Det Lillestrøm har vist i den senere tid og egentlig hele sesongen har vært forferdelig svakt. Bodø/Glimt slo knallhardt tilbake mot Tromsø sist og jeg tror de fortsetter der de slapp. De MÅ vinne om de skal holde følge med Molde og det tror jeg unggutta til Glimt fikser.

Oddstips: Bodø/Glimt -0.25 (Asian Handicap) – 1.96 hos Betsson