Breddeball_tipserne

De siste serierundene har ingen bookmakere klart å komme med handicap linjer på Kretsligaen. Dette er dårlig og er grunnen til at det har blitt så få spill fra oss den siste tiden. Nå er vi endelig tilbake med tips til breddeballen og vi har plukket oss ut et par godbiter.

Studentspretten – Førde
Lørdag kl.1500

Den første kampen vi skal til er i sogn og det er hjemmelaget Studentspretten som tar imot serietoer Førde.

Spretten har hatt en formidabel sesong og ligger på en trygg 4.plass med 37 poeng. De er gode defensivt og er det laget som har sluppet inn minst mål i ligaen, bak Førde. Har hatt noen gode prestasjoner som seier borte mot dagens motstander Førde, seier mot Stryn og har holdt på å stjele poeng fra serieleder Årdal. Alt i alt en veldig godkjent sesong fra laget som ser ut til å ende trygt på 4.plass.

Bortelaget Førde derimot står med knallsterke 16-0-3 og 48 poeng når det gjenstår tre runder. Det holder allikevel ikke til å trone øverst som Årdal gjør med tre poeng mer. Enorm prestasjon av laget fra Sogn. Men det er ikke over enda og Førde må plukke de poengene de kan, et lite feilskjær og tap fra serielederen så kan Førde overta tabelltopp på målforskjell. Bortelaget har også vært ganske solide den siste tida, fem seiere og 23-2 i målforskjell snakker for seg selv.

Det er lite tvil om hvem som har det beste mannskapet her. Forrige møte endte med 0-1 seier til Spretten på Førde stadion. Dette er nok noe som bortelaget vil revansjere og de tror vi de gjør ganske greit. Nordicbet gir oss i skrivende stund 1.50 på borteseier og den tar vi hver dag i uken!

Tippetips: Førde to win – 1.47 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson

Bergen Nord – Vestfossen
Lørdag kl.15.00

Den andre kampen vi skal til i dag er i 3.divisjon avdeling 4 der Bergen Nord tar imot Vestfossen. Bergen Nord har hatt en dårlig sesong og er så godt som klare for nedrykk med mindre det skjer et fullstendig mirakel på tampen. 10 poeng på 21 kamper er rett og slett ikke godt nok og det er bare å forberede seg på 4.divisjon spill neste sesong. Tre seier hele sesongen som har kommet mot Fjøra, Valdres og et svakt Sogndal 2 lag. Det er ingen grunn til å tro at hjemmelaget skal ha en super avslutning på denne høsten.

Vestfossen på sin side ligger også på nedrykk, men bare et poeng bak Fjøra og tre bak Brann 2. Det så lenge mørkt ut, men har den siste tiden tatt råsterke seiere mot Djerv 1919, Lysekloster og Stord. Dette har gjort at de nå har gode muligheter til å berge plassen. Derfor tror vi at motivasjon vil spille en stor rolle i dagens kamp og vi ser ingen grunn til at «formlaget» Vestfossen skal tapet poeng mot dette Bergens Nord laget. Forrige møte endte med 2-1 seier og vi får meget spillbare 1.85 på ren B hos Coolbet.

Tippetips: Vestfossen to win – 1.85 hos Coolbet