Anders Lilletvedt

Getafe – Barcelona (lørdag 16:00)

Man må helt tilbake til 2011 for å finne sist gang Getafe vant mot Barcelona – siden den gang har det blitt 12-3-0 i favør katalanerne. Getafe møter nå et Barcelona-lag som er meget ustabile på bortebane denne sesongen, som kun har hentet ett fattig poeng på tre bortekamper denne sesongen og som spilte 0-0 borte mot Dortmund i Champions League. Getafe er ubeseiret på deres åtte siste hjemmekamper (4-4-0) og vant senest 4-2 hjemme på Coliseum Alfonso Perez.

Hadde man kun stolt på H2H ville dette vært en klink borteseier, men med Barcelonas borteform denne sesongen så dropper jeg det og spiller over 2.5 mål i stedet. Lionel Messi fikk 45 min mot Villarreal sist, men måtte ut igjen med skade og er ute på ubestemt tid.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.99 hos Pinnacle


lfc boost 10 sheff

 

Atletico Madrid – Real Madrid (lørdag 21:00)

Lørdag kveld er det duket for rundens høydepunkt når det braker sammen mellom gigantene i Madrid i El Derbi Madrileno.

Atletico har vært gode hjemme denne sesongen og står med 2-1-0 på deres tre hjemmekamper så langt. De har vunnet så mye som 81,82% av kampene når de har vært oddsfavoritter hjemme på Wanda Metropolitano.

Etter en treig start på sesongen med uavgjort mot Valladolid og Villarreal har det endelig løsnet litt for Real Madrid som nå står med tre strake seire og topper La Liga med 14 poeng etter seks kamper. Mye av grunnen til det er Karim Benzema som har vært sesongens spiller til nå og som står med fem mål så langt. Franskmannen har scoret først i fire kamper denne sesongen og i tre av kampene har de vunnet.

Jeg tror på nok et jevnspilt El Derbi Madrileno med mye temperatur der begge lag vil score. Prøver også et frekt longshot på Benzema som er i sitt livs form.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.77 hos ComeOn
Longshot: Benzema scorer først + Real Madrid vinner – 10.00 hos Mr Green


 

Eibar – Celta Vigo (søndag 14:00)

Både Eibar og Celta Vigo har hatt en treig start på sesongen og står med fattige seks og fem poeng til nå. Innbyrdes mellom disse lagene har Celta Vigo et stort overtak med 5-0-1 på de seks siste møtene mellom disse lagene. Sist lagene møttes vant Eibar 1-0. Hva var forskjellen i den kampen sammenlignet med de fem andre? Celta manglet Iago Aspas. Den lille magikeren har fem mål på de seks siste kampene mot Eibar – jeg har troen på at han blir avgjørende her igjen.

Tippetips:

Celta Vigo +0.25 (Asiatisk) – 1.89 hos Bet365
Longshot: Iago Aspas scorer + Celta Vigo vinner – 5.75 hos Mr Green