En herlig uke venter oss med kamper i flere av de største europeiske ligaene gjennom hele uken. Vi har sett oss ut noen kamper og spillobjekter vi mener er gode spill. Alle er satt hos Betsson. Om du ikke er kunde der enda får alle nye kunder 100% innskuddsbonus opptil 2000 kroner. Få det her!

Vi oppdaterer artikkelen med tips utover uken

Ajax – Sittard (onsdag 2045)

Ajax har startet sesongen godt og ligger på topp i tospann med PSV. På de fem siste hjemmekampene sine har de skåret minst fire mål. I forrige sesong endte det også 4-0 til Ajax da Sittard var på besøk. Da var de også rimelig overlegne på hjemmebane med 15 seiere, ett uavgjort og null tap. Til denne kampen har de ingen ute med skade, mens Sittard er uten flere spillere. Sittard tapte 13/17 bortekamper i fjor, og skåret kun 20 mål på 17 bortekamper. Her tror vi Ajax vinner greit og holder nullen i samme sleng.

Ajax til å vinne + Sittard under 0.5 mål @ 1.78 (Betsson Oddsbygger)


 

Onsdagsdobbel

Paris SG – Reims (2100)

PSG har Neymar tilbake til denne kampen, men må greie seg uten Marco Verratti. PSG har vunnet med to mål eller mer i syv av de ti siste hjemmekampene sine, og har skåret minst tre mål i de tre siste hjemmekampene mot Reims. Her skal PSG vinne greit.

Paris SG -1.5 @ 1.59 (Betsson)

Napoli – Cagliari (2100)

Napoli har ingen spillere ute med skade her, og møter et Cagliari-lag som har flere spillere ute. Blant annet Radja Nainggolan. Napoli har vunnet syv kamper på rad mot Cagliari, og har skåret minst to mål i de åtte siste kampene mot dem. Napoli har vunnet 14 av deres 20 siste hjemme, så dette skal de ta.

Napoli @ 1.21 (Betsson)

Onsdagsdobbel @ 1.92 (Betsson)


 

Bli med i vår Facebook-gruppe


 

Brescia – Juventus (tirsdag 2100)

Sarri & Co møter nyopprykkede Brescia på bortebane her. Brescia har ikke vært i den øverste divisjonen siden 2010/11-sesongen og får en tøff oppgave her. Juventus må greie seg uten Chiellini, De Sciglio og Costa, men har såpass god bredde i stallen at de vil kunne stille med et toppet lag. Ronaldo er heller ikke med til denne kampen. Brescia på sin side har 2-3 spillere ute til denne kampen.

Juventus er ubeseiret i 34 av de siste 38 kampene sine i ligaen, og har vunnet 8/9 siste borte mot nyopprykkede lag. I seks av disse har de vunnet med to mål eller mer. Med Ronaldo ute her ser vi for oss at Juventus vinner, men uten at det blir voldsomt med mål. Vi prøver oss med to spill.

Juventus til å vinne @ 1.58 (Betsson)
Juventus vinner + under 2.5 mål @ 3.60 (Betsson)


 

velkomstbonus betsson

Monaco – Nice (tirsdag 2100)

Fyrstedomslaget har startet sesongen som de avsluttet den i fjor. På elendig vis, og uten seier på de seks første kampene. De har kun vunnet én av de siste åtte hjemmekampene sine, og på de 15 siste kampene i Ligue 1 har det blitt én seier, seks uavgjort og åtte tap. Det er nedrykksform og vel så det. De holdt nullen for første gang i helgen, men slipper inn over to mål i snitt per kampen.

Nice har startet sesongen bra med fire seire og to tap, og ligger på en tredeplass enn så lenge. Nice har hatt under 2.5 mål i 15 av sine 19 siste bortekamper mot bunnlagene i Ligue 1 (seks nederste på tabellen). Vi ser for oss at Nice skårer her og da får meg seg minst ett poeng ettersom at vi ikke har troen på mange mål fra hjemmelaget.

Nice +0.5 (Asian) @ 1.86 hos Betsson