Anders Lilletvedt

Crystal Palace – Wolves (15:00)

Crystal Palace og Wolves er to av lagene med desidert høyest kortsnitt denne sesongen med forholdsvis 12 og 10 kort. Det gir et snitt på 2.4 og 2.0 kort per kamp. Begge kampene mellom disse lagene i fjor gikk over 3.5 kort og jeg tror ikke denne kampen blir noe unntak.

Tippetips: Over 3.5 kort – 1.76 hos Betsson


 

Kortmagneten Luka Milivojevic fortsetter der han slapp i fjor – han fortsetter å sanke kort. I fjor fikk han 10 gule kort og var en av 13 spillere som fikk tosifret antall gule kort i fjor. Han topper kortlisten til nå med fire gule på fem kamper, som gir et snitt på 0.8 gule kort per kamp.

Tippetips: Milivojevic får gult kort – 2.60 hos Betsson


Bennett fikk nest flest gule kort i fjor med sine 12. Til nå er han oppe i to gule på fire kamper og må opp mot fotrappe Wilfried Zaha. Jeg tror han får kort nummer tre denne sesongen.

Tippetips: Ryan Bennett får gult kort – 3.00 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson

 

West Ham – Man Utd (15:00)

West Ham fikk en blytung start på sesongen da de tapte hele 0-5 i serieåpningen mot City, men siden det har de hentet åtte poeng på fire kamper (2-2-0) og ligger på en delt 5. plass.

Det har lugget litt for Solskjær og United denne sesongen, men de er altså ikke mer enn tre poeng bak Leicester på 3. plass, med en kamp til gode. Hjemme på Old Trafford står de med 2-0-1, men det er først og fremst på bortebane de sliter. Man må helt tilbake til slutten av Februar for å finne sist gang United vant på bortebane i PL.

West Ham var meget gode hjemme sist mot Norwich og jeg tror de kan overraske mot et svakt bortelag i United. West Ham vant 3-1 hjemme da lagene møttes i fjor.

Tippetips: West Ham +0.5 (Asiatisk) – 1.70 hos Betsson


 

5/5 siste kampene til United har endt under 3.5 mål og det har endt under 3.5 mål i 4/5 siste til Watford. Man Utd får i snitt 2 kort per kamp, mens West Ham får i snitt 1.8 kort per kamp denne sesongen.

Under 3.5 mål + Over 19.5 kortpoeng (Oddsbygger) – 1.70 hos Betsson


 

Chelsea – Liverpool (17:30)

Med et gjennomsnitt på 4.4 mål per kamp har Chelsea det høyeste målsnittet i Premier League sammen med Man City før denne runden. Liverpools kamper denne sesongen har også vært av det underholdende slaget, de har et målsnitt på 3.8 mål per kamp. Man har sett begge lag score i fire av fem kamper for både Liverpool og Chelea denne sesongen. Jeg tror dette blir en målrik toppkamp!

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.78 hos Betsson


 

Tammy Abraham har vært brennhet for Chelsea denne sesongen og er allerede oppe i syv seriemål. I to av deres tre siste seriekamper har Abraham scoret først.

Longshot: Tammy Abraham scorer først – 7.50 hos Betsson