Anders Lilletvedt

Amiens – Lyon (fredag 20:45)

Etter å ha berget plassen med nød og neppe sist sesong har Amiens åpnet denne sesongen med kun tre poeng etter fire kamper. Den eneste seieren deres kom mot den vanskeligste motstanderen, da de slo Lille 1-0 hjemme.

Lyon åpnet sesongen sterk med 3-0 mot Monaco og 6-0 mot Angers, men kom ned på jorden igjen etter ett 1-0-tap mot Montpellier og 1-1 mot Bordeaux. De har slått Amiens i alle seks kampene siden Amiens rykket opp før 17/18-sesongen og i fem av dem har de holdt nullen. Jeg har troen på Lyon-seier i kveld.

Tippetips: Lyon -0.5 (Asiatisk) – 1.82 hos Betsson


50 kr mobilebet kvadrat

 

Fiorentina – Juventus  (lørdag 15:00)

Fiorentina har ikke vunnet en eneste av deres 16 siste Serie A-kamper og beholdt plassen med nød og neppe sist sesong da de endte på 16. plass, kun tre poeng over Empoli på 18. plass som rykket ned til Serie B. Har ikke startet denne sesongen noe godt heller og står med to tap etter to kamper.

Juventus har åpnet sesongen som forventet og har full pot etter to kamper, men deres siste seier mot Napoli (4-3) må sies å være av det heldige slaget når Kalidou Koulibaly på klønete vis scoret et spektakulært selvmål på overtid som gjorde at Juventus vant. Juventus har vunnet ni av de ti siste kampene innbyrdes (9-0-1) mot Fiorentina og jeg synes de har forsterket seg godt i sommer, så dette blir en tøff oppgave for Fiorentina. Jeg tror Juventus tar dette greit.

Tippetips: Juventus – 1.68 hos Betsson


velkomstbonus betsson

 

Dortmund – Leverkusen (lørdag 15:30)

Dortmund har åpnet sesongen som bare Dortmund gjør – de vinner svært overbevisende noen kamper før de går på en skikkelig skrell som de gjorde på Union Berlin da de tapte 3-1. Står med 2-0-1 etter tre kamper og er tre poeng bak Leipzig og ett poeng bak Bayern München som jeg tror blir deres største utfordrere i år. Alle kampene deres har vært av det målrike slaget og samtlige av dem har endt med over 3.5 mål.

Leverkusen har åpnet sesongen sterkt med to seire og en uavgjort og ligger med det på en delt 2. plass. Deres to første kamper så at begge lag scoret + over 2.5 mål, men deres siste kamp mot Hoffenheim endte overaskende nok målløs.

Det pleier alltid å være underholdning når disse lagene møtes og jeg tror ikke denne kampen blir noe unntak. Fire av de fem siste innbyrdes har sett begge lag score og fire av de fem siste har gått over 2.5 mål. Jeg har troen på mye mål og at begge lag scorer.

Tippetips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.62 hos Betsson
Longshot: Dortmund vinner + Begge lag scorer – 2.85 hos Betsson


 

Bli med i vår Facebook-gruppe!

 

Man Utd – Leicester (lørdag 16:00)

Solskær-tabellen ser plutselig ikke så veldig god ut lenger og det skulle vel egentlig bare mangle når man kun har klart å holde nullen en gang på deres 19 siste kamper og de scorer ikke voldsomt med mål heller. Sett bort ifra 4-0 seieren mot Chelsea i serieåpningen har United scoret under 1.5 mål mot Wolves, Crystal Palace og Southampton. Det virker som det lugger litt i begge ender hos United, men det skal også sies at de har fått noen dommeravgjørelser imot seg til nå denne sesongen.

Leicester har hatt en knallsterk start på sesongen og står med 2-2-0 på deres fire første kamper og ligger med det på en sterk 3. plass, kun bak suverene Liverpool og Man City. Jeg har vært spesielt imponert over Vardy, Tielemans og Maddison denne sesongen, den trioen har stått fram for meg i alle kampene til Leicester denne sesongen.

Begge lag har scoret i tre av deres fire kamper denne sesongen og jeg har vanskelig for å tro at United klarer å holde nullen mot trioen til Leicester. Jeg tror også at United klarer å score på hjemmebane og spiller derfor begge lag til å score.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.72 hos Betsson


 

 

Wolves – Chelsea (lørdag 16:00)

Sesongen til Wolves har startet noe rufsete sammenlignet med fjoråret, de har kun tre poeng etter fire kamper (0-3-1) og har enda ikke vunnet i serien. De har riktignok tatt seg videre gruppespillet i Europa League etter to gode kamper mot Torino denne sesongen. Om Wolves klarer å få minst ett poeng i denne kampen så betyr det at de ikke har tapt på 11 kamper på hjemmebane, noe som vil være deres første gang siden 1971/72.

Det er vanskelig å forstå seg på Chelsea denne sesongen. Til tider spiller de glitrende fotball og ser ut til å kunne vinne med flere mål, men i neste øyeblikk kortslutter det helt og de mister initiativet i kampen. Det skjedde sist mot Sheffield Utd når de ledet 2-0 og kampen endte 2-2. Det skjedde nesten mot Norwich da de vant 2-3 og det skjedde mot Leicester når de ledet 1-0, men ble fullstendig overkjørt i andre omgang.

Det er vanskelig å spille på Chelsea denne sesongen for de spiller tidvis veldig bra offensiv fotball, men så kortslutter det. Wolves er også gode på hjemmebane som nevnt tidligere og vant 2-1 hjemme mot Chelsea i fjor, så jeg spår en jevnspilt kamp der begge lag scorer.

Tippetips: Begge lag scorer – 1.73 hos Betsson


 

Leipzig – Bayern Munchen (lørdag 18:30)

Leipzig leder Bundesligaen etter tre spilte serierunder – de er det eneste laget med full pot etter tre kamper. Bayern ligger jagende bak med syv poeng, men de får en utfordring med Leipzig i år. Julian Nagelsmann´s menn har sett meget sterke ut i sesongåpningen og har blant annet vunnet 1-3 mot Gladbach og 2-1 hjemme på Frankfurt så langt. Timo Werner har vært i fyr og flamme på topp for Leipzig og står med fem mål på fire kamper. Bayern har åpnet sterkt som forventet, men «tapte» to poeng da de spilte 2-2 mot Hertha Berlin i andre serierunde, i en kamp som de helt klart burde ha vunnet.

Bayern har kun scoret over 2.5 mål mot Leipzig en gang på deres fem siste kamper og i tre av dem har de scoret under 1.5 mål. Jeg synes Leipzig ser bedre ut offensivt nå enn tidligere, men også defensivt. Jeg tror Bayern får en tøff kamp her og jeg tror ikke de klarer å holde nullen mot Werner & Co.

Leipzig over 0.5 mål + Bayern under 2.5 mål (Oddsbygger) – 1.98 hos Betsson


 

Genoa – Atalanta (søndag 12:30)

Både Genoa og Atalanta har startet denne sesongen som de avsluttet i fjor – alle kampene deres inneholder masse mål. I alle de fem siste kampene til begge lagene har man sett at begge lag scorer + over 2.5 mål. I fire av de fem siste kampene innbyrdes har man fått samme utfallet også. Jeg tror det samme skjer i denne kampen. Atalanta har scoret over 1.5 mål i fire av deres fem siste kamper mot Genoa og det tror jeg de gjør i denne kampen også. Signeringen av Luis Muriel øker i hvert fall sjansene for det.

Tippetips:

Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 1.76 hos Betsson
Atalanta over 1.5 lagmål – 1.75 hos Betsson


 

 

Bournemouth – Everton (søndag 15:00)

Bournemouth har startet sesongen deres langt under pari – de fleste av oss hadde troen på at King, Wilson og Fraser skulle herje i sesongstarten med et relativt bra program, men resultatene har uteblitt og det er ikke blitt alt for mange scoringer heller. De står med 1-1-2 på deres fire første kamper og ligger helt nede på en 15. plass, men det er naturligvis jevnt så tidlig i sesongen.

Mange hadde store forventninger til Everton denne sesongen etter signeringer som Kean og Iwobi, og de har ikke gjort seg helt bort heller. De har 2-1-1 på deres fire første kamper og ligger på en delt 4. plass. Det har ikke vært mange målfester for dem til nå denne sesongen, men det tror jeg de får i denne kampen.

I fire av de fem siste kampene mellom disse lagene har man sett begge lag score + over 2.5 mål – det har jeg troen på også i denne kampen. Jeg regner med at vi får sett et Bournemouth-lag som løfter seg fra Leicester-tapet og samtidig at nysigneringene til Everton er ivrige på å vise seg fram.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.98 hos Betsson