Anders Lilletvedt

Estland – Nederland (mandag 20:45)

Nederland viste nok en råsterk oppvisning mot Tyskland da de vant 4-2 på fredag. De begynner å få et svært sterkt kollektiv og jeg holder de blant de aller største favorittene til å vinne EM.

Estland på sin side tapte 1-2 mot Hviterussland og er med det aller sist i Gruppe C med null poeng etter fire kamper. Når de taper mot lag som Hviterussland og Nord-Irland så tror jeg de får det veldig tøft mot Nederland. Jeg tror dette blir en enkel seier for nederlenderne.

Tippetips: Nederland -2.25 (Asiatisk) – 1.72 hos Betsson


Vinn en all-inclusive-tur til Malta for å se Norge i EM-kvalifiseringen i november

 

Nord-Irland – Tyskland (mandag 20:45)

Nord-Irland topper gruppe C med full pot etter fire kamper, men har da allerede møtt de to svakeste lagene i gruppen, Estland og Hviterussland, to ganger. Da gjenstår det to oppgjør mot både Tyskland og Nederland som sender de hjem med null poeng og ned på en tredjeplass til slutt.

Tyskland ligger på andreplass i gruppen med 3-0-1 etter fire kamper. Tapte senest 2-4 i toppkampen mot Nederland, men de skal være milevis bedre enn nord-irene som de slo to ganger i sist VM-kvalik og i forrige EM.

Nord-Irland er nokså gjerrige i forsvar, men jeg tror ikke de kun slipper inn ett mål mot dette tyske laget. Jeg tror Tyskland vinner greit her.

Tippetips: Tyskland + Over 1.5 mål – 1.63 hos Betsson


velkomstbonus betsson

 

Russland – Kazakhstan (mandag 20:45)

Russland er store favoritter til å ta seg videre fra gruppe I og de har sikret seg et godt utgangspunkt med 4-0-1 på deres fem første kamper. De ligger fem poeng foran nettopp Kazakhstan, men deres største utfordrer om andreplassen er Skottland som ligger seks poeng bak.

Russland vant 4-0 borte da lagene møttes i mars, i en kamp hvor Denis Cheryshev var i fyr og flamme og leverte to mål og en assist. Kazakhstan tok en overraskende 3-0 seier mot Skottland i åpningsrunden, men ellers har de bare slått lag som er forventet at de skal slå. Jeg tror Russland slår de enkelt igjen.

Tippetips: Russland -2 (Asiatisk) – 1.81 hos Betsson


 

Tirsdagsdobbel

Moldova har tapt fire av deres fem kamper så langt og har kun klart å slå Andorra som var intet mindre enn forventet. De møter Tyrkia som har åpnet kvaliken sterkt og kjemper om andreplassen sammen med Island. Tyrkia slo Moldova 4-0 borte i mars og vi tror de vinner enkelt i denne kampen også.

Andorra er desidert sist i gruppen med null poeng og 0-11 i målforskjell. Tapte 0-4 mot Frankrike i juni og jeg har ingen tro på at de kommer til å score i denne kampen heller.

Frankrike – Andorra
Begge lag scorer: Nei + Over 2.5 – 1.47

Moldova – Tyrkia
Tyrkia vinner – 1.30

Tirsdagsdobbel – 1.90 hos Betsson