Anders Lilletvedt

Serbia – Portugal (lørdag 20:45)

Serbia har fire poeng etter tre kamper til nå og bør helst vinne her om de skal ha håp om å komme seg til EM. Ukraina har startet kvaliken knallsterkt og har 10 poeng etter fire kamper og vil bli svært vanskelige å hente igjen. Da tror jeg den siste plassen blir mellom Serbia og Portugal.

Portugal har i mange år slitt med å få det beste utav spillerne sine, men Fernando Santos har gjort en fantastisk jobb siden han tok over som trener og har klart å vinne både Nations League og EM med Portugal i løpet av de fem siste årene. De har fått et fantastisk kollektiv under Santos med Cristiano Ronaldo på topp.

I fire av de fem siste kampene til Serbia har begge lag scoret, mens begge lag har scoret i de tre siste kampene til Portugal. Alle de fem siste kampene innbyrdes mellom disse lagene har sett begge lag score.

Jeg synes Serbia har et ekstremt godt offensivt lag med spillere som Dusan Tadic, Aleksandar Mitrovic, Luka Jovic, Filip Kostic og flere. Jeg tror ikke Portugal vil klare å holde nullen mot disse stjernespillerne og jeg tror Portugal scorer også.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.91 hos Betsson


risikofrie betsson nor

 

Tyskland – Nederland (fredag 20:45)

Hovedkampen denne helgen blir mellom Tyskland – Nederland. Da lagene møttes tidligere i kvalifiseringen vant Tyskland 3-2 i en sjanserik affære der Nico Schulz scoret seiersmålet på overtid. Begge nasjonene har hatt generasjonsskifte de siste årene og det er mange spennende spillere på vei opp for begge lag.

Disse lagene har møtt hverandre tre ganger det siste året og i alle tre kampene har det endt med over 2.5 mål. I tre av de fem siste kampene til begge lagene har det endt med over 2.5 mål.

Det er alltid sjanserikt når disse lagene møtes og jeg tror ikke denne kampen blir noe unntak. Nederland bør helst få med seg poeng fra denne kampen siden Nord-Irland har full pott etter fire kamper og legger et lite press på Nederland som har tre poeng etter to kamper.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 – 1.81 hos Betsson