Anders Lilletvedt

Chelsea – Sheffield Utd (lørdag 16:00)

Frank Lampard fikk sin første seier som Chelsea-trener i sist runde mot Norwich da de vant 3-2. Som mange ganger tidligere denne sesongen var det et sjansebonanza når Norwich spilte og Chelsea kunne og burde fort ha scoret enda flere mål. Tammy Abraham og Mason Mount ser meget gode ut offensivt for Chelsea, mens det lugger litt mer defensivt. Chelsea har enda ikkeholdt nullen denne sesongen, så jeg tørr ikke å spille noe handicap på Chelsea i denne kampen, men tror allikevel at de vinner denne kampen greit.

Tippetips: Chelsea + Over 1.5 – 1.61 hos Betsson


risikofritt spill pl 250 500 betsson

 

Leicester – Bournemouth (lørdag 16:00)

Leicester og Bournemouth måtte begge ut i straffekonk for å ta seg videre i ligacupen og kommer begge inn i denne kampen med slitne bein på flere av deres beste spillere. Begge lag har sine store styrker offensivt og sine store svakheter defensivt. Det vises i at i 4/5 siste kampene til Leicester så har begge lag scoret og i 3/5 de siste kampene til Bournemouth. Jeg tror det blir en jevnspilt kamp der begge lag vil score!

Tippetips: Begge lag til å score – 1.65 hos Betsson


 

West Ham – Norwich (lørdag 16:00)

Etter en tung start på sesongen der West Ham tapte 0-5 mot Man City og spilte 1-1 mot Brighton så løsnet det virkelig sist da de slo Watford 3-1. Nysigneringen Sebastian Haller så meget frisk ut på topp for «The Hammers» og Manuel Lanzini viste seg i godt gammelt slag.

Norwich fortsetter der de slapp i Championship – scorer mye mål og slipper inn mål. På deres tre første kamper har det vært et vanvittig målsnitt på 4.66 mål per kamp! Stjernespilleren deres Teemu Pukki har vært involvert i alle seks målene deres (5G, 1A) og er med det toppscorer i Premier League sammen med Raheem Sterling.

Med så brennhete spisser i hver sin ende så er det helt naturlig å spille begge lag til å score + Over 2.5 mål i denne kampen!

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.70 hos Betsson


rgtfegfrte

Rundens longshot

Man Utd scoret tre mål mot Southampton sist de møttes. Selv med Martial ute skal det være gode muligheter for å score mange mål mot dette svake Soton-laget. City og Liverpool blir de store utfordrerne denne runden, men Liverpool har kun scoret tre eller flere mål i 2/8 siste mot Burnley og City har kun scoret tre eller flere mål i 2/5 siste mot Brighton. Veldig god verdi i dette spillet synes jeg.

Longshot: Mestscorende lag i Runde 4: Man Utd – 21 hos Betsson