Anders Lilletvedt

De siste kampene i kvalifiseringen til Europa League skal spilles i kveld før gruppene trekkes i morgen. Vi har seks fine spill til fem av kampene.

Qarabag – Linfield (18:00)

De fleste hadde forventet at det skulle bli nokså rått parti mellom disse lagene, hvor Qarabag var/er store favoritter til å ta seg videre. Linfield overrasket riktignok alle og vant 3-2 hjemme, et resultat som lyger noe med tanke på sjansene, men Linfield gjorde seg på ingen måte bort. Qarabag skal vinne dette ganske komfortabelt hjemme, men man skal ikke se bort i fra at Linfield får et bortemål på kontring og jeg synes at Linfield over 0.5 mål er svært godt betalt.

Tippetips:

Over 2.5 mål + Qarabag vinner – 1.60 hos Betsson
Linfield over 0.5 mål – 2.60 hos Betsson


2000 riskfri betsson trippel

AIK – Celtic (19:00)

Celtic slo AIK 2-0 hjemme på Celtic Park for en uke siden, men hadde de tatt bedre var på de store sjansene så kunne de fort scoret 1-2 mål til. Rikard Norlings menn så svært tafatte ut i kampen og hadde kun en avslutning på mål. 2-0 er ingen trygg ledelse, så jeg tror Celtic stiller sterkt her og vinner komfortabelt.

Tippetips: Celtic -0.25 (Asiatisk) – 2.00 hos Betsson


 

Zarya Lugansk – Espanyol (19:00)

Espanyol var fullstendig overlegne i 3-1-seieren deres mot Zarya for en uke siden, men burde gått inn i denne kampen med et enda bedre utgangspunkt. At Wu Lei gikk målløs av banen i den kampen er helt uvirkelig – Espanyol-spissen hadde to avslutninger i metallet og en rekke store sjanser. Var en stor trussel for Zarya-forsvaret og dersom han starter i dag er det gode muligheter for at han scorer tror jeg. Zarya fikk det viktige bortemålet og derfor tror jeg ikke Espanyol tørr å ta for lett på dette og stiller sterkt. Da bør de vinne.

Tippetips: Espanyol -0.25 (Asiatisk) – 1.95 hos Betsson


rgtfegfrte

Molde – Partizan (19:00)

Molde tapte 1-2 borte mot Partizan i motsatt oppgjør i noe som må sies å være en skuffende forestilling for Erling Moes menn. De har slitt mye borte i år og tapt mye poeng også i hjemlig serie, men hjemme på Aker Stadion pleier de å være fryktelig gode. Jeg forventer at vi ser et helt annet Molde-lag som går offensivt ut, men som vil få det vanskelig mot dette gode Partizan-laget. Jeg tror begge lag scorer og at det blir over 2.5 mål.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.92 hos Betsson


 

Wolves – Torino (21:00)

Sjansebonanza da lagene møttes i Torino der Wolves gikk seirende ut og vant noe heldig 3-2. Med tre bortemål i sekken må Torino score minst to mål her for å ta seg videre og jeg har liten tro på at Wolves går målløse av banen med så mange gode og raske kontringsspillere (Adama Traore m.fl). Forventer ett hjemmelag som går ut i hundre som de gjorde hjemme mot Wolves og senest i serieåpningen sist helg. Her bør det bli mål!

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.86 hos Betsson