Anders Lilletvedt

Norwich – Chelsea (lørdag 13:30)

Norwich serieåpnet med ett 4-1 tap mot Liverpool, men slo hardt tilbake i sist runde da de slo Newcastle 3-1 på hjemmebane. Hadde ikke så store forventninger til Norwich før sesongen med tanke på hvor forsiktige de har vært på overgangsmarkedet, men de har overrasket meg i begge kampene deres.

2000 riskfri betsson trippel

Chelsea har hatt en tøff start på sesongen og står kun med ett poeng og 1-5 i målforskjell etter to kamper. De tapte også på straffekonk mot Liverpool i UEFA Super Cup, i en kamp hvor jeg synes de gjorde en svært god figur og ga Liverpool en god kamp. Var veldig gode i 1. omgang sist runde mot Leicester, men sluknet helt i 2. omgang og Leicester fikk med seg ett fortjent poeng.

Teemu Pukki har tatt PL med storm og står med fire mål på sine to første kamper. Han vil bli en stor trussel for Chelsea-forsvaret, men jeg tror allikavel at Frank Lampards menn blir for sterke. Jeg synes man ser bra potensiale i det Chelsea gjør og selv om resultatene ikke har vært på deres side så tror jeg det løsner nå. Spiller de som de gjorde mot Liverpool så slår de Norwich greit.

Tippetips: Chelsea @ 1.81 hos Betsson

Begge lag til å score + Over 2.5 mål @ 1.81 hos Betsson


 

Liverpool – Arsenal (lørdag 18:30)

Toppkampene mellom Liverpool og Arsenal pleier å være målorgier uten like. Alle de seks siste kampene innbyrdes på Anfield har sett at begge lag scorer og det har blitt over 2.5 mål. I alle de fem siste kampene til Liverpool har man sett begge lag score, mens begge lag har scoret i fire av de fem siste for Arsenal.

Normalt sett ville jeg spilt Liverpool-seier mot Arsenal, men jeg synes Liverpool ser noe rustne ut i forsvar sammenlignet med i fjor og jeg synes at dette Arsenal-laget har forsterket seg betraktelig på overgangsvinduet i sommer, spesielt med Dani Ceballos og Nicolas Pepe, så derfor styrer jeg unna det spillet for denne gang.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål @ 1.71 hos Betsson


 

Bournemouth – Man City (søndag 15:00)

Bournemouth står med fire poeng etter to spilte kamper, hvor begge motstanderne var nyopprykkede lag i Aston Villa og Sheffield United. Mange hadde store forventinger til Bournemouth denne sesongen, men de har sett urovekkende svake ut synes jeg og spesielt defensivt. Hadde de møtt bedre avsluttere så hadde dette fort sett styggere ut for Bournemouth.

Man City ligger på tredjeplass i PL med fire poeng etter to kamper. Vant åpningskampen deres 5-0 mot West Ham, men måtte ta til takke med kun ett poeng mot Tottenham i sist runde da det endte 2-2. De har all grunn til å føle seg ranet da de fikk ett kontroversielt mål annullert helt på tampen og brente enormt med sjanser. Tall fra Understat viser at Man City hadde en xG (expected goals) på 3.20 i kampen, mens Spurs hadde fattige 0.07!

Man City har vunnet seks av deres åtte siste kamper mot Bournemouth i nyere tid med minst -1 handicap og jeg tror om de fortsetter som de gjorde mot West Ham og Spurs så kan dette bli stygt for Joshua King & Co. Dette tror jeg City tar enkelt.

Tippetips: Man City -1.75 (Asiatisk) @ 1.66 hos Betsson