Breddetipserne er tilbake med to spennende tips til 4. divisjon i Sogn og Fjordane.

Syril – Kaupanger (15.30)

I den andre utvalgte kampen skal vi til Sogn, der Syril tar imot Kaupanger. Syril ligger på nest sisteplass med ti poeng, mens Kaupanger ligger på syvende plass med 20 poeng. Syril har en målforskjell på -27, noe som er det svakeste i hele avdelingen. Kaupanger har en målforskjell på -2 mål.

Få et risikofritt spill til Premier League hos Mobilebet

Syril har sluppet inn 26 mål på de siste fem kampene og er i elendig form. De kommer fra ett 2-7-tap mot et ganske så svakt Høyang lag. Vi begynner å nærme oss sesonginnspurt og Syril må virkelig ta seg sammen om de skal spille i denne avdelingen neste sesong.

Kaupanger har hatt motsatt formkurve og kommer fra en kruttsterk 4-1-seier borte mot Bremanger. De har tre strake seiere åp rad og har virkelig funnet storformen. Det er også verdt å bite seg merke i at Kaupanger har prestert bedre på bortebane enn hjemmebane denne sesongen. De har vunnet fire av åtte kamper på eget gress i år og har faktisk en målforskjell på +2 på bortebane. Dette er sterkt og vi vet av erfaring at hjemmeeffekten vanligvis er enorm i lavere divisjoner.

mobilebet 50 kr.png

Kaupanger har fått i gang målscorere i Sindre Rørvik og Kim Andre Stokke og de kan godt finne på bøtte inn flere mål hver i denne kampen. Vi tror formtrenden fortsetter og velger derfor å satse noen kroner på Kaupanger. Mobilebet tilbyr fin odds på pause/fulltid-spill. Det vil si at Kaupanger må lede til pause og også vinne når dommeren blåser i fløyten for siste gang. Om du vil ha litt mindre risiko så tilbyr Mobilebet ren borteseier til 1.74 i odds. Den er også veldig spillbar.

Tippetips: Kaupanger pause/fulltid – 2.20 hos Mobilebet


Tornado Måløy – Bremanger (15.30)

Første kamp på menyen befinner seg i trivselsfylket, nærmere bestemt Måløy. Her er det duket for et skikkelig rivaloppgjør mellom to lag fra Nordfjord. At vi finner kamper i Sogn og Fjordane er vel ingen overraskelse, men vi mener selv at vi har mest kunnskap om lagene i denne regionen.

Etter 14 serierunder ligger Tornado Måløy på en 6. plass med 21 poeng. De kommer også fra en sterk borteseier mot Florø 2 i forrige serierunde. Spillemessig har det vært veldig varierende for Tornado denne sesongen, og det ser vi også igjen på resultatene. Uansett, har tendensene vært ganske tydelige, de er ofte gode på hjemmebane. Samtidig har de enkeltspillere som kan utgjøre en forskjell. Og, som vi har nevnt før, gode enkeltspillere er alfa og omega på dette nivået.

Bremanger står med 13 poeng på like mange kamper. De har også en målforskjell på -13 mål, der Tornado på sin side har pluss 7 i forskjell. På dette nivået er det ganske stor differanse mellom -13 og +7 i målforskjell. Bremanger kommer fra et fryktelig tap mot Kaupanger forrige helg, der de røyk på et 1-4-tap hjemme. Etter syv hjemmekamper står de med kun én trepoenger denne sesongen. Det er fryktelige tall.

Dei fleste skjønner hvor vi skal hen. Vi skal satse på Tornado Måløy. Vi har en god følelse på denne.

Tippetips: Tornado Måløy – 1 – 1.91 på Coolbet