Anders Lilletvedt

Arsenal – Burnley (lørdag 13:30)

Arsenal og Burnley sesongåpnet begge med seire – Arsenal vant 1-0 borte mot Newcastle, mens Burnley tok en sterk 3-0-seier hjemme mot Southampton. Pierre-Emerick Aubameyang åpnet målkontoen og scoret kampens eneste mot Newcastle, mens Ashley Barnes leverte en knallkamp på topp mot Soton og scoret to mål for Burnley.

1-0-seieren mot Newcastle er kun den andre gangen Arsenal vinner og holder nullen på 27 bortekamper. De startet uten nesten hele A-laget deres i den kampen og det lover godt for denne kampen hvor nesten samtlige spillere er spilleklare. Historisk sett har Arsenal veldig god kontroll på Burnley og har vunnet ti strake kamper på rad mot dem. I de tre siste kampene har de vunnet med minst ett mål.

risikofritt spill pl 250 500 betsson

Selv om Burnley var gode mot Soton så blir Arsenal hjemme på Emirates en helt annen utfordring. Arsenal tok kun 25 poeng på bortebane i fjor, men hele 45 poeng hjemme på Emirates. Med forsterkningene Arsenal har hentet så tror jeg dette blir en enkel hjemmeseier.

Tippetips: Arsenal -1.5 (Asiatisk) – 1.92 hos Betsson


 

Aston Villa – Bournemouth (lørdag 16:00)

Aston Villa tapte som forventet åpningskampen deres mot Tottenham, men tar imot et svakere Bournemouth-lag hjemme på Villa Park. Aston Villa har kun tapt seks kamper hjemme på Villa Park i løpet av deres to siste sesonger i Championship. På deres 23 hjemmekamper i fjor så man begge lag score i 70% av kampene og kampene hadde et målsnitt på 3.74 mål per kamp.

Etter gode resultater like før sesongstart hadde mange tro på at Bournemouth skulle slå Sheffield United i åpningskampen, men den gang ei. Det var en svært tafatt kamp man var vitne til som endte 1-1. Joshua King, Callum Wilson og Ryan Fraser skuffet enormt på topp for Bournemouth og skapte knapt noe.

Det er alltid god underholdning når Aston Villa spiller hjemme og jeg tror det blir målrikt også i denne kampen. Jeg har tro på at Villa scorer hjemme og at trioen på topp for Bournemouth hever seg betraktelig fra sist kamp.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.65 hos Betsson


reise united arsenal betsson

Southampton – Liverpool (lørdag 16:00)

Southampton ble knust 3-0 av Brighton i åpningskampen og jeg frykter for deres del at de får det tøft i år. Holdt så vidt plassen i fjor, men det de leverte mot Brighton virker ikke positivt for resten av sesongen. Begge lag scoret i 15 av de 19 hjemmekampene til «The Saints» i fjor.

Liverpool spilte senest kamp på onsdag da de slo Chelsea på straffekonk i UEFA Super Cup. De slo også Norwich som forventet i første serierunde og møter nå ett Southampton-lag de pleier å ha god kontroll på. I deres fire siste kamper mot Soton har de vunnet med minst ett mål. Trioen Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah har alle sett meget friske ut i deres to første kamper og jeg har vanskelig for å tro at de ikke scorer i denne kampen.

Skal være en så stor forskjell på disse lagene at Liverpool bør vinne enkelt selv på en dårlig dag mot dette Southamton-laget. Salah har scoret fire mål på sine fem siste kamper mot Southampton og jeg tror han blir en stor trussel også i denne kampen.

Tippetips: Liverpool -1 (Asian) – 1.78 hos Betsson
Begge lag til å score – 1.76 hos Betsson
Longshot: Salah-mål + Liverpool-seier – 2.35 hos Betsson