Kristiansund – Bodø/Glimt  (19:00)

Vårens to store overraskelser møtes til et spennende oppgjør på Kristiansund Stadion onsdag kveld. De færreste hadde nok trodd at Kristiansund skulle ligge helt oppe på en 7. plass med tanke på ressursene deres etter halvspilt sesong. De har stagnert noe etter en fantastisk start på sesongen og har kun én seier på deres syv siste kamper (1-2-4). Jeg tror ikke Kristiansund klarer å klatre noe mer på tabellen, men jeg tipper de havner på topp 10 ved slutten av sesongen.

feelbet

Bodø/Glimt har vært den store overraskelsen denne sesongen og for en fotball de har levert! De scorer enormt mye mål denne sesongen (38), kun Molde har scoret flere med sine 39 mål. Beholder de spillere som blant annet Layouni, Bjørkan, Zinkernagel og Evjen i dette overgangsvinduet skal man ikke se bort ifra at Bodø/Glimt kan kjempe om de gjeveste medaljene hele veien inn.

Ingen av de store stjernene til Bodø/Glimt er solgt (enda) og da holder jeg de naturligvis som favoritter til å vinne mot et stagnerende Kristiansund-lag.

Tippetips: Bodø/Glimt (Draw no Bet) – 1.79 hos Feelbet


 

Viking – Sarpsborg (19:00)

Etter en strålende og overraskende god start på sesongen har det stagnert litt for Viking som nå står uten seier på deres fem siste kamper (0-2-3) og har tre strake tap. De fleste hadde spådd mange baklengsmål for dette Viking-laget før sesongen, men de har virkelig levert over alles forventning både offensivt og defensivt. Viking har signert Kristoffer Løkberg fra Brann for et par dager siden som kan bli en svært viktig spiller for dem siste halvdel av sesongen, men det spørs om han starter for dem allerede i denne kampen.

Sarpsborg ligger overraskende nok fremdeles på nedrykksplass etter halvspilt sesong, men de har kun tre poeng opp til Tromsø og Mjøndalen på trygg plass. De har vært en enorm skuffelse i Eliteserien i år, til tross for å ha brukt mye penger. De har ikke vært på latsiden på overgangsfronten i sommer heller og har hentet inn en rekke spillere. Selv om resultatene ikke har gått deres vei i det siste (0-3-2) synes jeg de har vist en stor bedring spillemessig og hadde fortjent å sitte igjen med mer enn tre poeng på de fem kampene. De har vært spesielt gode mot Rosenborg, Molde og Strømsgodset.

Sjekk ut de beste velkomstbonusene til odds her

Jeg synes Viking virker svakere enn de gjorde tidligere i sesongen og Sarpsborg virker bedre enn tidligere, selv om resultatene til nå har uteblitt. Jeg har størst tro på Sarpsborg her og tror de tar med seg tre poeng hjem.

Tippetips: Sarpsborg +0.25 (Asiatisk) – 1.67 hos Feelbet