PAOK – Ajax (19:00)

20-30 sekunder kortere tilleggstid mot Tottenham så hadde Ajax møtt Liverpool i finalen i Champions League i fjor. En underdog som tok alle med storm i fjor må nå gjennom kvalik for å spille i CL. Ajax har faktisk bare mistet Frenkie De Jong, Mathijs De Ligt og Daley Sinkgraven denne sommeren, og laget som gjorde det så bra i fjor er mye av det samme. De har også hentet inn en rekke forsterkninger. Her møter de et betydelig svakere lag, og det er forventet at Ajax tar seg greit videre her. Med et positivt resultat (seier) her så skal de ha meget gode sjanser for å gå videre.

Vi prøver oss på en ren borteseier her. Feelbet tilbyr for øyeblikket (tirsdag ettermiddag) markedsledende odds og da slår vi til.

Tippetips: Ajax til å vinne – 2.02 hos Feelbet


feelbet

Røde Stjerne – FC København (20:45)

Hjemmelaget som egentlig heter Crvena Zvezda spilte gruppespill i CL i fjor og slo blant annet regjerende mestere Liverpool 2-0 på deres beryktede stadion i Serbia. De fikk også uavgjort mot Napoli på hjemmebane. I fjor var de overlegne på hjemmebane med 17 seiere, ett uavgjort og null tap. 53 mål skåret og kun syv innslupne var fasit.

FCK vil nok være fornøyd med uavgjort her, og de mistet nylig sin desiderte toppskårer (Robert Skov) til Hoffenheim, og vil slite her. Vi tror på at Røde Stjerne får med seg en seier her, men kjører en tryggere variant.

Tippetips: Røde Stjerne +0 (Asian) – 1.55 hos Feelbet