Skrevet av Breddeball_tipserne

Syril – Eid (4. divisjon, 15:00)

Den første kampen vi skal til er i Sogn, der hjemmelaget Syril tar imot Eid til dyst.

Syril har levert en dårlig sesong og ligger på nest sisteplass, med ni poeng på elleve kamper. De har også -16 i målforskjell, der bare Florø 2 har en større negativ målforskjell med -19. Syril avsluttet vårsesongen sterkt med en 7-2-seier over Florø 2. Ellers har det vært lite glede å finne. Undertegnede var tilstede når Syril tapte 0-7 mot Førde på bortebane og jeg ble ikke særlig imponert over kvaliteten på spillerne deres.

velkomstbonus betsson

Eid, derimot, har levert en vårsesong med stigende kurve. Riktig nok ble det tap mot Førde i forrige serierunde, men det var en kamp som kunne bikket begge veier. Eid har mange spillere som har et høyt nivå ferdighetsmessig og har nylig signert blant annet Mads Wie. Rapportene sier at det også har blitt trent svært godt den siste måneden og at de er klar for å kjempe videre i toppen.

Vi forventer at Eid skal være mange hakk bedre enn Syril her og at det vil skille flere mål. Coolbet gir 1.27 på ren Eid-seier men i våre øyne gir ikke det nok utbytte. CB gir oss 2.79 på at Eid skal vinne med mer enn to mål, og den tar vi hver eneste dag i uken.

Tippetips: Eid -2 – 2.79 hos Coolbet


 

Høyang – Førde (4. divisjon, 15:00)

Den andre kampen vi skal se nærmere på er Høyang mot Førde.

Høyang ligger på niende plass med ti poeng, mens Førde ligger på andre plass, tre poeng bak serieleder Årdal. Høyang har ikke vunnet på fire kamper og trenger sårt en tre-poenger, men vi tror ikke den kommer med det første. For Førde har virkelig fått fart på maskineriet, og står med tre strake seiere. Førde har ambisjoner om å rykke opp og dette er helt klart en «must-win» kamp for dem. De har få skader i laget og spillerne har ifølge våre rapporter trent svært godt de siste ukene. Det skal i teorien være stor forskjell på de to lagene.

Høyang har lite bredde i laget og få spillere som utmerker seg i 4. divisjon. Om Førde får et tidlig mål tror vi at det fort kan skille syv eller åtte mål mellom lagene når dommer blåser sluttsignalet.

Coolbet legger seg på rundt samme linje som i kampen mellom Syril og Eid. Vi får 1.30 på ren Førde seier, og et handikap på – 2 gir 2.85 tilbake. Om du liker litt mindre risiko, kan du eventuelt kombinere Eid og Førde-seier til en samla odds på 1.65. Vi velger å spille handicap i begge kampene og samtidig kombinere de til en frekk dobbel.

Tippetips: Førde -2 – 2.85 hos Coolbet


 

Os – Fana (3. divisjon, 15:00)

Siste kamp på dagens program er i Os, som tar imot Fana til dyst.

Os er inne i en god periode etter to knallsterke resultat, uavgjort mot serieleder Djerv 1919 og seier på tampen sist mot opprykksfavoritten Vard Haugesund. Ligger på en foreløpig 8. plass med 18 poeng og har sakte men sikkert forlatt nedrykksstriden. De har hatt en variabel sesong etter opprykket og har i skrivende stund 5-3-5 på resultatblokka med 37 scorede mål. Defensivt er det dog litt verre og de har sluppet inn hele 25 mål, omtrent to mål i snitt per kamp.

Fana på sin side har hatt en formdupp den siste tiden, og etter seks strake seiere, har det blitt to uavgjort og to tap på de siste fire kampene. Har scoret 36 mål og er ekstremt dedikerte bakover der de kun har tillat 14 mål totalt. De ligger på en foreløpig 6. plass og har syv poeng opp til Djerv1919, undertegnede mener laget er bedre enn som så.

Få et gratis livespill på 200 kr til Community Shield

Nå skal de også sies at antall scorede mål lyver litt i denne ligaen ettersom at de fleste lag dunker inn tosifret mot jumbolaget Valdres som sist helg tapte 19-0 (!) mot Lysekloster. Os vant oppgjøret mot dem 8-0 og Fana 10-1.

Vi mener denne kampen skal være jevnere enn hva oddsen tilsier. Os ligger til rett over 2-tallet, noe vi mener burde vært mye høyere. Fana har virkelig enn mulighet her til å slå tilbake etter to strake tap. Forrige oppgjør endte med en 4-1-seier til Fana. Vi har sjekket mulighetene for en Uavgjort/Borte variant og finner verdi i +1 hos Betsson til 1.68 og det blir dagens siste tips. For de som liker litt høyere oddser kan ren Fana seier til 2.60 være et alternativ hos samme bookie.

Tippetips: Fana +1 – 1.68 hos Betsson