Skrevet av Anders Lilletvedt

Ham-Kam – Sandefjord (søndag 18:00)

Ham-Kam har vært en gedigen skuffelse denne sesongen og har ikke vunnet én eneste kamp siden 16. mai (!). Har tapt fire strake kamper og senest et 1-4-tap for Start på Sør Arena.

Sandefjord er opprykksfavoritter sammen med Ålesund og det med god grunn. Det Cifuentes har gjort med dette laget siden han tok over i 2018 står det stor respekt av. De har to poeng opp til Ålesund og fem poeng ned til Start på 3. plass – mye takket være Pontus Engblom som allerede står med 12 mål denne sesongen.

Jeg synes vi får svært godt betalt for Sandefjord-seier i dag og hvis Ham-Kam først skal begynne å vinne igjen så tror jeg ikke det blir i denne runden.

Tippetips: Sandefjord -0.25 (Asiatisk) – 1.85 hos Betsson


 

KFUM Oslo – Raufoss (søndag 18:00)

Begge disse lagene er nye tilskudd til OBOS-ligaen denne sesongen etter å ha vunnet deres respektive grupper i 2. divisjon. Begge lagene har tilført mye mål og underholdning denne sesongen – Raufoss har 28-26 i målforskjell etter 14 runder (4.0 i snitt), mens KFUM har 28-22 (3.57 i snitt). Blant de topp seks toppscorerne denne sesongen spiller tre av dem for disse lagene så det er god grunn til å forvente mål. Jeg tror begge lag scorer og at vi ser over 2.5 mål.

Tippetips: Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 1.92 hos Betsson


velkomstbonus betsson

Ull/Kisa – Start (søndag 20:00)

I år som i fjor er Ull/Kisa betraktelig bedre hjemme enn borte. Har hentet 16 poeng på syv kamper på hjemmebane og er med det OBOS-ligaens tredje beste hjemmelag. Har et høyt toppnivå som nesten er på høyde med Ålesund og Sandefjord, men det ser vi nesten bare på hjemmebane. På bortebane er det kun blitt fire fattige poeng på syv kamper.

Etter en rekke svake sesonger og en dårlig start på sesongen for Start begynner det å se ut som det løsner litt resultatmessig. Har nå tre strake seire, senest 1-0 mot Sogndal på Fosshaugane. Man hadde gjerne forventet en del mer av dette Start-laget etter pengebruken deres og det spørs om de ikke bare må håpe på å rykke opp via kvalik etterom at Ålesund og Sandefjord ser flere hakk bedre ut enn Kristiansand-klubben per dags dato.

Som nevnt er Ull/Kisa svært gode hjemme, men det skal også sies at Start er svært gode borte og er ligaens tredje beste bortelag. Vanskelig å spå noe resultat her, men jeg tror det blir målrikt. Ull/Kisa snitter 3.4 mål per kamp, mens Start snitter 3.1.

Tippetips: Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 1.71 hos Betsson