Skrevet av Anders Lilletvedt

KFUM Oslo – Ålesund (søndag 18:00)

Toppoppgjør i OBOS-ligaen hvor 5. plasserte KFUM møter serieleder Ålesund. Begge lag er også klare for kvartfinalen i NM, hvor Ålesund blant annet har slått ut storkanoner som Rosenborg og Molde.

KFUM har overrasket mange etter opprykket fra 2. divisjon og er spesielt på hjemmebane de har hentet poeng (5-0-1). Lars Olden Larsen og Moses Mawa står begge med åtte nettkjenninger hver for KFUM i vår og blir neppe lenge i klubben om de fortsetter slik.

Jeg synes Ålesund ser ut som det desidert sterkeste laget i OBOS i år og det vil overraske meg stort om vi ikke ser de tilbake i Eliteserien igjen til neste år. Topper ligaen med 32 poeng og har syv poeng ned til Raufoss på 3. plass. Vinner Ålesund denne viktige kampen skal mye til for at de ikke rykker opp. Jeg har troen på at de vinner og at vi får sett ett målrikt oppgjør. I 6/8 siste kampene til KFUM har gått over 2.5 mål og i 4/5 siste for Ålesund.

Tippetips:

Ålesund (Draw no Bet) – 1.74 hos Feelbet
Over 2.5 mål – 1.70 hos Feelbet


feelbet

Sogndal – Tromsdalen (søndag 18:00)

Sogndal har 4-1-1 hjemme på Fosshaugane i år og er med det blant de beste hjemmelagene i OBOS, mens det har sviktet fullstendig på bortebane hvor de har 1-1-4. Spissen til Sogndal, Sigurd Haugen, er i storform om dagen og har åtte nettkjenninger på sine fire siste kamper i OBOS og har med det kun Pontus Engblom foran seg på toppscorerlisten.

Tromsdalen ligger desidert sist i OBOS med fattige to poeng etter 13 kamper. Har utrolige 18-46 i målforskjell, et snitt på over 3.5 baklengsmål per kamp! Har fått begge deres poeng på hjemmebane, så at de tar sine første bortepoeng mot et så sterkt Sogndal-lag på Fosshaugane har jeg liten tro på. Bør være klink Sogndal-seier i denne kampen.

Tippetips:

Sogndal -1.25 (Asiatisk) – 1.80 hos Feelbet
Sogndal over 2.5 mål – 2.18 hos Feelbet