Skrevet av Christian Andersen


Jeg har denne gangen satt sammen to spill fra to ulike turneringer. Den første turneringen er Good Game League som spilles i Poznan, Polen. Den andre turneringen er ESEA Season 31 Global Challenge og spilles i Dallas, USA.

G2 vs Gamerlegion (søndag 15:00)

Det franske laget G2 møter Gamelegion i den andre semifinalen i Good Game League. På sin vei til semifinalen har G2 slått både Epsilon og Winstrike 16-12. G2 har sett bra ut i en lengre periode, men har ofte en tendens til å slite med å vinne komfortabelt mot svakere lag. En av spillerne på G2 som er viktig å nevne er «AmaNek». Selv om CS:GO er et lagspill som handler mye om å spille hverandre gode, er det også viktig med enkeltprestasjoner for å dra kampene i havn. «AmaNek» slet veldig i starten da han kom inn i lagoppstillingen til G2, men han har tatt mange steg den siste tiden. Dette er også mye av grunnen til at G2 har prestert på et høyt nivå.

feelbet

Motstanderen til G2 er som sagt tidligere Gamerlegion. Gamerlegion gjorde akkurat en lagendring før denne turneringen, da de byttet ut sin IGL (In-game leader) i Ex6TenZ med den svenske spilleren «dennis». Det å bytte lagleder er som jeg har nevnt i tidligere tips en stor endring, men det ser ut til å ha funket strålende for Gamerlegion. «Hampus» som allerede var i laget har fått denne rollen og ting har gått over all forventning i deres første turnering med han som lagleder. Gamerlegion har slått Hellraisers to ganger (22-20 og 2-0) i tillegg til et tap mot Tricked 14-16 i en kamp de helt klart skulle ha vunnet.

Tipset mitt er basert på at G2 sliter med å vinne Best av tre kamper 2-0 mot svakere lag, i tillegg til at dette Gamerlegion laget er fylt med unge spillere som har en kjempestor motivasjon til å bevise at de har noe å gjøre på dette nivået. Oddsen er helt klart i favør for G2 så det å spille rent på Gamerlegion seier er for risikabelt, men ett spill på at de vinner ett kart til 1.93 er absolutt verdt et forsøk.

Tippetips: Gamerlegion +1.5 (Asian) –  1.93 hos Feelbet


 

Sprout vs Spirit (søndag 20:30)

Sprout mot Spirit ligger an til å bli en kjempe kamp mellom to lag som er i god form om tiden. ESEA Season 31 Global Challenge er en veldig viktig turnering for mange lag fordi det er sluttspillet av en lang «online» sesong. Det vil si at kun de beste lagene som gjennomfører kampene hjemmefra klarer å kvalifisere seg til det avsluttende sluttspillet som spilles i Dallas.

Se også: Oddstips til Mjøndalen – Odd

Sprout har sett utrolig sterke ut i en lengre periode hvor de har slått flere sterke lag i tillegg til å gi lag som Vitality kamp til døra. Det er noe med det sammensveisede tyske laget som er svært imponerende, men de kommer til å få en tøff kamp av Spirit som kommer til å gjøre alt i sin makt for å spolere festen for Sprout.

Tipset mitt er Sprout seier til 1.76 mye på grunn av at Sprout har en veldig god statistikk (5 seiere & 2 tap) mot Spirit i tillegg til at de har levert på et svært høyt nivå i en lengre periode. For meg mangler Spirit det ekstra giret til å kjempe mot et Sprout i toppform. Dette kommer mest sannsynlig til å bli en utrolig bra kamp, men jeg tror Sprout kommer til å dra det lengste strået.

Tippetips: Sprout til å vinne – 1.76 hos Feelbet