Skrevet av Anders Lilletvedt

Lillestrøm – Tromsø (18:00)

Tromsø ligger som forventet på nedre del av tabellen, men Lillestrøm ligger noe overraskende på plassen nedenfor på en 12. plass etter 12 serierunder. Lillestrøm har vært veldig svake i år og det hjelper ikke at deres beste spiller i Thomas Lehne Olsen er ute med skade. Var sjanseløse i sist serierunde mot Brann og skapte knapt en eneste i løpet av kampen. Røk også ut av cupen mot Strømmen og tapte 2-0 på Viking før det og har dermed tre strake tap uten å score mål.

feelbet

Tromsø tok en meget sterk 1-0 seier hjemme på Alfheim mot Rosenborg i sist serierunde og har med det tre strake seire i Eliteserien. Røk dog utav cupen mot Kongsvinger for halvannen uke siden. Viser klar bedring defensivt fra tidligere i sesongen og har kun sluppet inn fire mål på deres fem siste kamper. Tre av deres fem siste kamper har endt under 2.5 mål. Må klare seg uten deres beste spiss i Runar Espejord.

Begge lag er uten deres beste offensive spillere og scorer veldig lite mål ellers også. Har vanskelig for å tro at det blir målrikt i dette oppgjøret og spiller under 2.5 mål.

Tippetips: Under 2.5 mål – 1.73 hos Feelbet


 

Stabæk – Ranheim (18:00)

Stabæk må klare seg uten deres viktigste spiller i Franck Boli som pådro seg et svært klønete rødt kort i NM da de tapte 5-2 mot Viking. Må også klare seg uten Ronald Hernandez som har vært meget god på høyrebacken til Venezuela i Copa America – det spørs om han blir værende lenge i klubben. Ligger nest sist i Eliteserien med fattige 10 poeng og jeg tror de skal få det tøft med å holde seg for ikke bare er resultatene svake, men det er også prestasjonene.

Ranheim startet sesongen svakt, men har tatt seg kraftig opp både spillemessig og poengmessig og er nå på en 10. plass, men har kun fire poeng opp til Vålerenga på 4. plass. Spilte årsbeste i NM mot Brann da de vant 4-0 – og kunne vunnet med enda større sifre. Jeg har troen på Ranheim mot et Stabæk-lag uten deres viktigste spiller.

Tippetips: Ranheim +0.25 (Asiatisk) – 1.79 hos Feelbet


 

 

Molde – Brann (20:00)

Både Molde og Brann ble sendt på hodet og rævva utav NM med pinlige 4-0 tap mot forholdsvis Ålesund og Ranheim, til tross for at begge stilte med nærmest toppet lag. Molde fikk en kalddusj med to tidlige Aafk scoringer også ble det for tøft når Ruben Gabrielsen pådro seg rødt kort etter bare 30 minutter. Det Brann leverte mot Ranheim er noe av det svakeste jeg har sett av dem siden Rikard Norlings dager i klubben. Veton Berisha god som vanlig for bergenserne, men det skurrer virkelig ellers offensivt og spillere som VIto Wormgoor og Bismar Acosta er ikke til å kjenne igjen defensivt.

Molde er ligaens beste hjemmelag og har full pot etter seks kamper. Problemet deres ligger på bortebane hvor de har hentet syv av 21 mulige. Har ingen nye skader og kan stille med toppet lag mot Brann. Slo Brann hele 5-1 på hjemmebane i fjor og 4-0 borte. Var fullstendig overlegne i begge oppgjørene og det vil overraske meg stort om de ikke tar en enkel seier i dette oppgjøret også. Fire av de fem siste kampene innbyrdes har endt over 2.5 mål og er ett spill jeg liker veldig godt i denne kampen.

Tippetips:

Molde – 1.81 hos Feelbet
Over 2.5 mål – 1.72 hos Feelbet