Skrevet av Breddeball_tips

Dale – Bremanger (lørdag 16:00)
4. divisjon, Sogn & Fjordane

Den første kampen vi har funnet befinner seg i trivselsfylket, Sogn og Fjordane. Dale tar imot Bremanger i det som på mange måter er en såkalt «sekspoeng-kamp». Begge lag kjemper i bunnen og står faktisk med ni poeng hver etter ti serierunder.

folkeautomaten.png

Undertegnede har sett begge lagene i aksjon denne sesongen, uten å bli noe særlig imponert. I denne divisjonen har hjemmebane mye å si. Vi forventer at Dale blir det sterkeste laget i morgen. Bremanger hadde en tøff hengekamp mot Førde på onsdag og vil sannsynligvis ha en god del tunge bein til denne kampen. En skal heller ikkje undervurdere betydningen av at det tar over fire timer å kjøre fra Bremanger til Dale. Det kan utgjøre en stor forskjell, særlig på dette nivået!

Bremanger har kun vunnet en kamp på bortebane denne sesongen, og vi forventer heller ikke at de slår Dale på bortebane. Vegard Dyrstad er en meget god spiller som kan gjøre mye på egenhånd. Vi tror Dale tar dette! Dale – 1 til 3.00 i odds er også et meget aktuelt spill, og vi i breddeball-tipserne setter nok noen kroner der også. Men hovedspillet blir at Dale skal slå Bremanger.

Tippetips: Dale til å vinne – 1.83 hos Folkeautomaten


 

Nardo – Fredrikstad (lørdag 16:00)
Postnord-ligaen, Avdeling 1

Den andre kampen vi skal til er i Trondheim og det er hjemmelaget Nardo som tar imot Fredrikstad.

Nardo har levert en helt ok første del av sesongen og befinner seg på 8.plass med 16 poeng. Tatt noen sterke poeng mot Kvikk Halden og Stjørdals-Blink, men også rotet bort poeng mot Levanger og Byåsen. Sluppet inn 19 mål hittil i sesongen, men da er åtte av dem mot Arendal og Hødd. Ellers sliter de foran mål og står med usle 13 scoringer der.

Fredrikstad på sin side har virkelig begynt å finne formen og tok forrige helg over tabelltopp for første gang med seier over Bryne. Det gir nok en ekstra motivasjon for klubben som har sitt soleklare mål om opprykk. Har endelig funnet scoringsformen etter en treig start på sesongen og står med 15 mål på siste fem kampene. De er også solide bakover og vi tror Nardo angrepet kommer til å få problemer med å finne veien til nettmaskene.

FFK er nok sultne på en seier her for å feste grep om tabelltoppen og vi tror Nardo kommer til å få det knalltøft denne lørdagen. Da skjønner dere sikkert hvor vi vil hen, og vi plukker FFK til å vinne hos monopolet som ligger noen punkter over markedet!

Tippetips: Fredrikstad – 1.57 hos Norsk Tipping