Skrevet av Anders Lilletvedt

Colombia – Qatar (onsdag 23:30)

Colombia overrasket meg stort mot Argentina og vant fortjent 2-0. Har ofte vært ett landslag som har slitt litt med å få ut det aller beste av spillerne deres, men her leverte de virkelig varene og Argentina hadde knapt en eneste sjanse utenom de første 15 minuttene av 2. omgang. Juan Cuadrado som har hatt en svak sesong for Juventus leverte en kjempekamp på høyresiden til Colombia og var en konstant trussel for Argentina-forsvaret. Duvan Zapata som har levert en kjempesesong for Atlanta med sine 23 mål, kom inn etter 81 minutter og punkterte kampen etter bare fem minutter på banen. Synes han burde vært et klart førstevalg på topp på Colombia, men Radamal Falcao er brukbar han også.

velkomstbonus betsson

Hadde sett for meg at Qatar skulle tape i åpningskampen deres mot Paraguay og så lenge slik ut etter at Paraguay ledet fullt fortjent 1-0 til pause, men så satte Paraguay bremsen på i 2. omgang og inviterte Qatar inn i kampen. Kampen endte tilslutt 2-2, noe Paraguay bare har seg selv å takke for siden de ble så naive i 2. omgang. Qatar imponerte ingen og jeg tror de skal få det tøft mot et betraktelig bedre lag i Colombia.

Colombia ser bunnsolide ut defensivt med Davinson Sanchez og Yerry Mina i midtforsvar og har holdt nullen i fire av deres fem siste kamper. Jeg tror de vinner og holder nullen også i denne kampen!

Tippetips: Colombia vinner og holder nullen – 2.09 hos Betsson


 

Argentina – Paraguay (torsdag 02:30)

Argentina var som nevnt over en gedigen skuffelse mot Colombia. Ingenting stemte, verken offensivt eller defensivt. Guido Rodriguez og Leandro Paredes som begge skulle styre midtbanen til Argentina ble fullstendig overkjørt av Colombia og fungerte ikke overhodet. Rutinerte spillere som Nicolas Otamendi burde spre trygghet i forsvaret, men skapte heller usikkerhet og mistet ballen i farlige posisjoner ved flere anledninger. Kan prise seg lykkelige for at Paraguay gikk på en smell mot Qatar for ellers kunne dette sett veldig stygt ut for Argentina allerede i gruppespillet.

feelbet

Paraguay slo bra ifra seg mot Argentina i VM-kvalikken i 2015/16 og vant da ene oppgjøret og spilte uavgjort i det andre. Dessverre for dem har de stagnert veldig siden det og det har vært lite gode spillere på vei opp. Det ser man også på resultatene deres, kun en seier på deres ni siste kamper (1-3-5) mot nokså begredelig motstand.

Argentina var svært svake mot Colombia og det vil overraske meg stort om de ikke hever seg betraktelig mot en svakere motstander i Paraguay. Bør helst vinne denne kampen om de har ambisjoner om å komme langt i Copa America i år. Skal slå Paraguay greit på også en middels dag.

Tippetips: Argentina -1 (Asiatisk) – 1.75 hos Feelbet


 

Uruguay – Japan (fredag 01:00)

Ett lag som virkelig ikke skuffet i åpningskampen deres er Uruguay. Levde opp til favorittstempelet og vant tilslutt hele 4-0 mot Ecuador – ett resultat som fort kunne sett enda styggere ut for sistnevnte om Uruguay hadde satt sjansene sine. Solide trodde jeg Uruguay kom til å være, men jeg trodde ikke de kom til å være så gode og er det laget som har imponert meg mest til nå. Skal ikke se bort ifra at de vinner Copa America om de fortsetter slik!

Møter ett Japan-lag som er preget av mange U23-spillere og det så man tydelig mot Chile. Tapte fortjent 4-0 mot Chile i deres første kamp og skapte ikke mange farlighetene mot dem.

Har vanskelig for å tro at dette unge Japan-mannskapet skal utrette noe særlig mot Uruguay. Taper de 4-0 mot Chile så skal man ikke se bort ifra at det blir lignende resultater i denne kampen – om ikke enda verre. Klink Uruguay-seier.

Tippetips: Uruguay -1.75 (Asiatisk) – 1.78 hos Betsson