Skrevet av Breddeball_tips

Ukens breddedobbel

Kaupanger – Eid

I første kamp vi skal se på er det Kaupanger som tar imot et Eid lag i knallform. Hjemmelaget har hatt en forventet start på sesongen og ligger på en 7.plass før dagens kamp. Har variert en del i prestasjonene, men det er som sagt også forventet med den troppen de har.

Eid har hatt en god start og 5-2-0 er fasit på de første sju kampene. Laget ligger foreløpig på en andre plass, ett poeng bak Årdal. Har nylig hentet inn superspiss Torbjørn Aabrekk og han vil være en enorm bidragsyter den kommende sesongen. Det er ingen tvil om hvem som er favoritter i denne kampen og vi har god tro på at Eid feier over Kaupanger.

Vi spelar ren Eid seier som første objekt i ein dobbel, og legger samtidig nokre kroner på Eid – 2 til 2.05 hos Coolbet.

Tippetips: Eid -2 – 2.05 hos Coolbet


 

Dale – Stryn

Den andre kamp blir spelt i Dale, der Stryn er gjestar. Dale har møtt ein del tøff motstand og 6 poeng er fasit etter sju spelte kampar. Har slept inn heile 22 mål. Lagets stjerne Vegard Dyrstad fekk seg ein skade førre kamp og det er usikkert om han er klar igjen til dagens kamp.

Få 500 kr ekstra å spille for som ny kunde hos Bethard

Stryn har verkeleg hatt det tungt i det siste. Etter tap mot Førde, Eid og Årdal har dei meir eller mindre blitt hekta av i jakta på opprykk. Alt toppa seg med poengdeling mot bunnlaget Høyang. Må verkeleg ta seg saman om det skal vere noko håp for å hevde seg i toppen. Mads Wie skal vere tilgjengeleg igjen etter å ha sona sin karantene.

På papiret er Stryn eit mykje sterkare lag enn Dale og vi trur dei knuser tilbake i dag. Dei treng så absolutt ein seier og det trur vi dei tar. Derfor blir Stryn til 1.57 lagt ein dobbel med Eid til ein totalodds på 2.07 hos Bethard.

Breddedobbel: Eid til å vinne (1.32) og Stryn til å vinne (1.57) – 2.08 hos Bethard