Skrevet av Anders Lilletvedt

Færøyene – Spania

Fredag 20:45

Færøyene kommer inn i 3. runde i kvalikken med null poeng på deres to første kamper – tapte fortjent mot både Malta og Romania. Møter en klart bedre nasjon nå i Spania og bør tape denne kampen med ganske klar margin. Siden September 2007 har Spania 23-0-1 på sine 24 siste EM-kvalifiseringskamper. Jeg tror dette blir overkjøring fra Spania, selv om de ikke har prestert nevneverdig så langt i 2019.

Tippetips: Spania -3 (Asiatisk) – 1.68 hos Betsson


riskfritt bs

Tsjekkia – Bulgaria

Fredag 20:45

Tsjekkia har gått under 2.5 mål i tre av deres fem siste kamper, begge kampene som gikk over var mot storlag i Brasil og England. Samtlige av de fem siste kampene til Bulgaria har gått under 2.5 mål. Ingen av lagene spiller noe offensiv fotball og er normalt sett ganske gode defensivt. Tror dette blir en sjansefattig og målfattig kamp.

Tippetips: Under 2.5 mål – 1.70 hos Betsson


 

Kroatia – Wales

Lørdag 15:00

Kroatia og Wales er begge favoritter til å ta seg videre fra gruppe E, men det er Wales som har startet best med tre poeng på sin ene kamp. Kroatia gikk på et svært overraskende, men fortjent tap i sist runde mot Ungarn (2-1). Skal klare å komme seg videre fra gruppen uansett, men bør helst få med seg seier her.

Wales har vært svært avhengig av Gareth Bale de siste årene, men Bale har hatt en grusom sesong for Real Madrid så lite tyder på at han gjør det bra i denne kampen. Deres andre store stjerne, Aaron Ramsey er fremdeles ute med skade og er et stort tap for Wales. Blir svært overrasket om Kroatia ikke tar dette.

Tippetips: Kroatia – 1.61 hos Betsson


 

Armenia – Liechtenstein

Lørdag 18:00

Disse lagene møttes to ganger i fjor i Nations League og begge oppgjørene endte med over 2.5 mål. Armenia vant første oppgjør 2-1, mens det andre endte med poengdeling og 2-2. Armenia var klart best begge kampene og var et ran at de ikke gikk seirende ut av den siste kampen. Forventer at det blir målrikt som det ofte blir når disse lagene spiller kamper og Armenia skal naturligvis vinne dette på hjemmebane også.

Tippetips: Armenia + Over 2.5 mål – 1.73 hos Betsson


 

Estland – Nord Irland

Lørdag 18:00

Nord Irland har hatt en pangstart på EM-kvalikken og har full pot etter to kamper. Vant sist kamp mot Hvitrussland og deres første kamp som var mot nettopp Estland. Var fullstendig overlegne på hjemmebane og Estland skapte knapt en eneste sjanse. Vil overraske meg om det ikke blir Nord Irland-seier her og synes vi får meget fin odds på nettopp det!

Tippetips: Nord Irland – 2.03 hos Betsson


Hvitrussland – Tyskland

Lørdag 20:45

Tyskerne vant deres første kamp i gruppespillet 3-2 mot deres tøffeste motstander i Nederland og har tre poeng. Møter tabelljumbo Bulgaria som har null poeng og 1-6 i målforskjell.

velkomstbonus betsson

Tyskerne er inne i et generasjonsskifte og tar mye å bevise etter deres fiasko i VM i fjor. Alt annet enn tomålsseier+ mot ett så svakt Bulgaria-lag skal Tyskland klare selv på en dårlig dag.

Tippetips: Tyskland -1.5 (Asiatisk) – 1.65 hos Betsson