Skrevet av Anders Lilletvedt


Tottenham – Liverpool

Helengelsk finale også i Champions League og denne gang står det mellom Tottenham og Liverpool! Tottenham spiller sin første CL-finale noensinne, mens Liverpool har vunnet trofeet hele fem ganger og var tapende finalist mot Real Madrid i fjor.

Begge lag stod for sensasjonelle comebacks i semifinalene – Tottenham lå under 3-0 sammenlagt mot Ajax etter tre omganger, men de siste 45 skrudde Lucas Moura på og scoret hattrick – det siste målet kom etter 96 minutter! Nokså ufortjent kan man si at Spurs tok seg videre, da Ajax var det klart beste laget i tre omganger.

Liverpool stod for ett av århundrets beste comebacks da de lå under 0-3 mot Barcelona etter første oppgjør på Camp Nou, men snudde mesterlig på Anfield og vant hele 4-0 mot katalanerne. Liverpools høye og intensive press førte til store forsvarsblemmer av Barcelona som førte til tre av målene deres.

Liverpool vant begge kampene deres mot Tottenham denne sesongen med sluttresultatet 2-1 og måten de tok seg videre på til finalen gjør at jeg har stor på at de røde skal hente hjem deres sjette CL-trofe! Tror også det blir målrikt som det har blitt i fire av deres fem siste innbyrdes, hvor BTTS + Over 2.5 har gått inn og prøver det samme spillet i denne kampen.

Tippetips:

Liverpool til å vinne – 1.92 hos Betsson

Begge lag til å score + Over 2.5 – 2.14 hos Betsson


 

betsson boost.png
TILBUD: Nye kunder får 10.00 i odds på at det blir over 2.5 mål i finalen (fra 1.81)

Begge lag er svært gode cornerlag og dersom det blir en tidlig scoring som det er blitt i de siste kampene mellom dem så blir det fort en del cornere i denne kampen. Syv av de 10 siste kampene har gått over linjen og har troen på at det gjør det i en så viktig kamp som dette.

Tippetips: Over 9.5 cornere – 1.77 hos Betsson


Forstår veldig lite av denne linjen, Tottenham har gått over linjen i åtte av deres 10 siste kamper og begge kampene som er gått under har gått under med liten margin (9 & 8). Skal få det vanskelig mot fotrappe Liverpool-spillere så her spiller jeg hardt!

En av spillerne som jeg tror kommer til å ha mye ball er Mohamed Salah og han vil herje med venstresiden til Spurs. Skal gå lett over denne linjen.

Tottenham over 10.5 forseelser laget – 1.72 hos Betsson

Over 1.5 forseelser mot Salah – 1.62 hos Betsson


 

Christian Eriksen stod for begge assistene i 2-1 tapene mot Liverpool og står med fire assists for Spurs i CL denne sesongen.

Målgivende pasning: Eriksen – 4.50 hos Betsson


Med to assists mot Barcelona og 12 i Premier League denne sesongen (flest av alle) så er det helt naturlig at man prøver noen kroner på Trent til så bra odds!

Målgivende pasning: T.A Arnold – 5.50 hos Betsson


I fem av de seks siste kampene Sadio Mane har scoret i så har han scoret først. Har vært Liverpools beste offensive spiller i 2019 og var deres beste spiller mot Barcelona synes jeg. Da Salah ofte forsvinner litt mot topplag så har jeg litt troen på at Mane kan skape litt magi i denne kampen.

Sadio Mane til å score først – 5.00 hos Betsson

Longshot: Sadio Mane banens beste – 7.00 hos Betsson


På sine 18 siste kamper har Virgil van Dijk scoret hele seks mål på hodet. At man kan få 15 i odds på at stopperkjempen gjør det samme i denne kampen er spinnvilt. Meget stor verdi i dette spillet og her mener jeg bookmakerne har gjort en stor feil!

Virgil Van Dijk scorer på hodet – 15.00 hos Betsson