Av Breddeball-tipserne

Ny helg og nye muligheter for å tjene noen ekstra kroner etter en lang uke med jobb. Vi har funnet en dobbel fra 4.div Sogn og Fjordane og et spill fra 3.divisjon avd 4.

Høyang – Stryn (lørdag 15.00)

Første kamp i dobbelen spilles i Høyang, som tar imot Stryn. Nyopprykka Høyang har ikke startet så verst om man ser på resultatene så langt. Tapte bare 1-0 mot Førde og tok faktisk poeng mot Eid før de vant borte mot Syril i 3. runde. 16.mai ble det et forventet 4-0 tap mot Årdal og de er ikke til å legge skjul på at målet for sesongen er å holde seg i divisjonen.

velkomstbonus betsson

Stryn på sin side startet sesongen med to seire før de fikk juling av Førde og Eid. Slept inn hele ti mål til sammen siste to kampene. Det er absolutt ikke godt nok for et lag som har ambisjoner om opprykk. Møter i denne kampen betydelig svakere motstand og må ha tre poeng for å henge med i toppen. Målmaskinen Mads Wie og Tanel Melts soner karantene etter rødt kort forrige kamp. Vi tror uansett Stryn som må vinne tar denne greit og spiller dem derfor til å vinne til 1.42.

Syril – Årdal (lørdag 15.00)

Den andre kampen i dobbelen er det Årdal som har tatt turen til Syril. Hjemmelaget gikk på tre strake tap før de tok sin første seier mot et svakt Kaupanger lag forrige kamp, og klatret opp fra jumboplass på målforskjell. Har sluppet inn tre mål i snitt per kamp og da er det ikke lett å vinne fotballkamper. Det er helt klart et av de svakeste, om ikke de svakeste laget i serien.

Gjesten frå Årdal har hatt en god start og står med ni poeng på fire kamper. Har blant annet en knallsterk seier mot seriefavoritt Førde. Den beste spilleren i ligaen, Truls Hovland, ser ut til å leke om dagene og scorer på bestilling. Vi tror de fortsetter den gode trenden og tar seg enkelt av Syril til en odds på 1.32. Vi får da en samlet dobbel til en verdi av 1.87 på coolbet.

Breddedobbel: Stryn vinner + Årdal vinner – 1.87 på Coolbet


 

Fjøra v Bergen Nord (lørdag 15.00)

To av divisjonens dårligste lag møtes til kamp i morgen. Fjøra ligger på 13.plass med tre poeng på seks kamper. Bergen Nord har på sin side fire poeng og ligger på 11.plass. Så begge lag har startet meget dårlig og trenger sårt poeng i kampen mot å unngå nedrykk.

Undertegnede har sett begge lagene i aksjon denne sesongen, og er ikke særlig imponert over nivået. Likevel, vil jeg tørre å påstå at Fjøra har et mye høyere toppnivå enn Bergen Nord. Fjøra har vært veldig sterke på hjemmebane de siste åra og de gjorde en god kamp i NM-cupen mot Florø.

Spill på breddefotballen hos Betsson

Bergen Nord har tatt mesteparten av poengene sine på bortebanen, men vi tror den trenden snur denne helgen. Bergen Nord har få gode enkeltspillere og på dette nivået har enkeltspillere mye å si. Fjøra har heller ingen spillere som skiller seg spesielt ut, men med et sterkt kollektiv og godt trente spillere, regner vi med at de tar tre poeng. Betsson gir 2.00 på dette spillet. Dette spillet mener vi har god verdi og skal gå inn mer enn 60% av gangene. Fjøra -1 til 3.00 kan også prøves, om du er litt ekstra gal.

Tippetips: Fjøra vinner – 2.00 hos Betsson