Skrevet av Marius Nyman


Siste runde av årets Serie A spilles lørdag og søndag. På lørdag spiller lag som ikke trenger å spille på resultat, de er ferdig for sesongen og kan verken rykke ned vinne ligaen eller lignende. Søndag spilles Torino – Lazio og Sampdoria –  Juventus. Dette er også ubetydelige kamper. Resterende kamper spilles 20:30, det er her det vil være action.

Når det kommer til tips i siste runde må jeg nevne dette – tradisjonelt sett spiller lag som ikke har noe å spille for på halv maskin og dermed ender det opp med jevne kamper som ender med ett-målsseier eller uavgjort. Det er en slags enighet om det innad i klubbene. Her kan det være mye verdi på U og evt. +0.5 på underdogs. Dette er dog ingen garanti, bare nevner det.

Atalanta – Sassuolo  (søndag – 20:30)

Atalanta vil med seier være garantert CL-plass neste sesong. Dette er dog en meget spesiell kamp. Atalanta spiller hjemme mot Sassuolo på Mapei Stadium, Mapei er hjemmebanen til Sassuolo. Grunnen til dette er at Atalanta renoverer sin stadion i Bergamo. Her får vi altså en kamp som har et hjemmelag mot det egentlige hjemmelaget.

feelbet

Når det kommer til publikum er laget fra Bergamo meget solide på å mobilisere, og Sassuolo har nesten ikke tilskuere uavhengig av hvor de spiller. Jeg regner med mer trykk på Mapei enn noen gang. Sassuolo har ingenting å spille for, men De Zerbi er sta. Sassuolo går alltid for mål og mot Atalanta kan det alltid åpne seg. Forrige gang lagene møttes på Mapei ble det 2-6 til Atalanta. Her synes jeg prisen på ett Sassuolo-mål er for høy.

Tippetips: Sassuolo over 0.5 mål – 1.65 hos Feelbet


 

Som nevnt øverst er det verdi på underdogs og/eller uavgjort i siste runde. Her er en kort liste over kamper og eventuelle linjer man kan lukte på:

Spillforslag

Frosinone – Chievo (lørdag 18:00)

U til 3.75 hos Betsson – Chievo +0.25 til 1.88 hos Feelbet

Bologna – Napoli (lørdag 20:30)

U til 4.06 hos Feelbet – Bologna +0.5 til 2.03 hos Feelbet

Torino – Lazio (søndag 15:00)

U til 3.59 hos Feelbet – Lazio +0 til 2.12 hos Feelbet

Sampdoria – Juventus (søndag 18:00)

U til 3.9 hos Betsson – Sampdoria +0.5 til 1.93 hos Feelbet