Av Anders Lilletvedt

Tromsdalen – KFUM Oslo (lørdag 15:30)

Tromsdalen mistet playoff til Eliteserien i fjor på målforskjell, men har vært en gedigen skuffelse i OBOS i år. Er desidert sist med ett fattig poeng på syv kamper og har 6-26 i målforskjell.

KFUM på sin side har startet meget sterkt og ligger på en 5. plass med 13 poeng – mye takket være deres storscorer i Lars Larsen. KFUM beholder han ikke lenge, men så lenge han er i klubben så skal de feie over lag som Tromsdalen.

Tippetips: KFUM (Draw no Bet) – 1.64 hos Feelbet


 

Sporting – Porto (lørdag 18:15)

Finale i cupen i Portugal. Lagene møttes i siste serierunde i ligaen for knapt en uke siden og da gikk Porto seirende ut 2-1. Kunne vunnet med mye større sifre, men Porto var alt for udyktige foran mål.

Til tross for den tidligere utvisningen på Christian Borja så var Porto fullstendig overlegne. De har bedre spillere i nesten samtlige ledd og jeg har vanskelig for å tro at de ikke går seirende ut av også denne kampen. Hvis Sporting vinner her så blir det trolig takket være deres to beste spillere i Bruno Fernandes og Bas Dost.

Tippetips: Porto til å vinne – 1.93 hos Feelbet


 

Bologna – Napoli (lørdag 20:30)

De fem siste kampene til Bologna har endt med over 2.5 mål, mens de fire siste til Napoli er gått over. Det som er bemerkelsesverdig er at de 12(!) siste kampene innbyrdes mellom disse lagene har alle gått over 2.5 mål. Bologna er laget som definitivt har mest å spille for – de kan ende alt ifra 10-16. plass, men jeg tror allikavel at ett Napoli-lag som har slått dem seks kamper på rad skal kunne få med seg minst ett poeng her.

Tippetips: Over 2.5 mål + Uavgjort/borte – 1.84 hos Feelbet


 

Barcelona – Valencia (lørdag 21:00)

Finale i Copa del Rey og Valencia ønsker hevn etter at nettopp Barcelona sendte dem på hodet og rævva ut av CdR i fjor. Klarte med et nødskrik å redde CL-plass etter en fantastisk vårsesong hvor de hentet 30 poeng på sine 15 siste kamper.

feelbet

Barcelona er naturligvis store favoritter til å vinne cupen også i år – har slått sterke lag som Real Madrid, Sevilla og Levante på veien til finalen. Har 12-1-2 på deres 15 siste kamper mot Valencia, så man kan trygt si at de har et bra overtak på dem. Barcelona-spillerne har fått betraktelig mer hvile siden CL-fiaskoen mot Liverpool enn det Valencia har, så det styrker sjansene til Barcelona enda mer. Jeg tror de kommer seirende ut av CdR-finalen også i år!

Lionel Messi står kun med to mål i CdR denne sesongen, men mangler kun to mål for å komme inn på topp 5 all-time i turneringer og da passer det godt å spille Messi til å score 2 eller flere mål.

Tippetips:

Barcelona – 1.63 hos Feelbet

Messi til å score 2 eller flere mål – 3.30 hos Feelbet


 

Tromsø – Molde (søndag 18:00)

Topp mot bunn i Eliteserien. Molde er som forventet ligaleder og har vært det klart beste laget i Eliteserien i år sammen med Odd synes jeg. Har ligaens toppscorer i Ohi og ligaens beste spiller i Eikrem som begge har herjet med motstanderne så langt i vår.

Tromsø har vært en gedigen skuffelse i vår og ligger desidert sist med fire poeng. Har null poeng på deres fem siste kamper og sannsynlighetene for poeng her er veldig små. Molde har bedre spillere i samtlige posisjoner og jeg tror rett og slett det blir enveiskjøring fra Molde i denne kampen. Molde-seier.

Tippetips: Molde til å vinne – 1.74 hos Feelbet


 

Brann – Rosenborg (søndag 20:00)

Brann har sjelden vært større favoritter mot Rosenborg enn de er i denne kampen. Etter en rusten start på sesongen og mye bortdømming, så har Brann endelig våknet og står nå med 4-0-1 på deres fem siste kamper og har klatret opp til en 5. plass.

Rosenborg er i fritt fall og ligger helt nede på en 12. plass, men har en god historikk mot Brann og står med 4-0-1 på deres fem siste kamper mot bergenserne (-treningskamper). Fire av de fem kampene har sett over 2.5 mål. Brann er et bra hjemmelag, men man skal aldri avvise Rosenborg selv om de har underprestert i hele år. Jeg tror det blir mye mål i dette oppgjøret og synes oddsen var meget fristende.

Tippetips: Over 2.5 mål – 2.10 hos Feelbet


 

SPAL – AC Milan (søndag 20:30)

Siste serierunde i Serie A og for en avslutning det blir! Atlanta og Inter står begge med 66. poeng før runden, mens AC Milan har 65 og Roma har 63. Alle de fire nevnte lagene kan havne på alt mellom 3-6. plass.

SPAL er i samme situasjon som nevnt med Bologna over at de kan havne på 10-16. plass. Møter nå ett AC Milan lag som har underprestert noe voldsomt til tider, men som har slått dem i alle tre kampene siden SPAL rykket opp til Serie A i fjor. Dette bør AC Milan ta.

Tippetips: AC Milan -1.0 (AH) – 1.80 hos Feelbet


 

Atalanta – Sassuolo (søndag 20:30)

Atlanta har gått seirende ut mot Sassuolo i fire av deres fem siste kamper mot dem (4-1-0). Var svært uheldige som ikke fikk tre poeng mot Juventus sist runde, for de var det klart beste laget. Vært det klart beste laget i Serie A de siste 20 rundene hvor de har hentet hele 42 poeng – klart mest av samtlige lag. Vil være en gedigen skuffelse om de ikke får CL-plass, men det er jeg nokså sikker på at de klarer.

Tippetips: Atlanta -1.5 (AH) – 1.68 hos Feelbet