Skrevet av Anders Lilletvedt


Nok en runde med cup-spill i mai, og vi har fire kamper på agendaen. Tre kamper med Eliteserie-klubber og én kamp med breddefotball. Tipsene er satt hos Betsson. Et spillselskap med god odds, fine kampanjer, bredt utvalg og en brukervennlig side. Fiks deg konto her.

Strømmen – Bodø/Glimt

Onsdag 17:00

Bodø Glimt tok seg komfortabelt i første runde da de slo Aga hele 8-0. Spilte med et svært reservepreget mannskap, men har en jevngod stall som de viste i den kampen. Stiller nok langt ifra toppet til denne kampen også, men jeg har troen på at flere av reservene ønsker å vise seg fram i denne kampen også.

Bodø/Glimt har vært en stor overraskelse i Eliteserien i år og ligger på en sterk 4. plass, mens Strømmen sliter i OBOS og ligger tredje sist. Dette skal Bodø/Glimt ta.

Tippetips: Bodø/Glimt – 1.54 hos Betsson


velkomstbonus betsson

Arendal – Odd

Onsdag 18:00

Et ungt Arendal-lag sliter med resultatene i 2. divisjon, og ligger på en 9. plass etter seks spilte runder. Tok seg videre sist runde da de slo Vindbjart 3-0. Møter et Odd-lag som ligger à poeng med Molde på toppen av tabellen i Eliteserien og som tok en knallsterk 3-0-seier mot Lillestrøm på søndag.

Har overrasket meg stort denne sesongen og har vært det mest stabile laget i Eliteserien denne sesongen i mine øyne. Spennende spillere som Delaveris, Lauritsen, Kitolano og flere spilte forrige runde i cupen og det er forventet at de får en ny mulighet i dag. Evig-unge Jone Samuelsen spilte samtlige 90 min mot Storm og starter nok også i dag. Ganske sikker på at Odd tar dette komfortabelt.

Tippetips: Odd -1 – 1.86 hos Betsson


 

Fyllingsdalen – Nest Sotra

Onsdag 18:00

Fyllingsdalen ligger litt som forventet midt på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd 4. De har hentet seks av sine syv poeng på hjemmebane (2-0-1). Deres toppscorer i både liga og cup er ingen andre enn tidligere Brann-spiller Erik Huseklepp som står med tre kasser i ligaen og to i cupen i forrige runde mot Fana.

Nest Sotra tok seg videre i cupen da de slo Froya hele 6-1 i forrige runde. Ligger på en 10. plass i OBOS, men har kun tre poeng opp til Ull/Kisa på 4. plass. Har mange spillere i dette laget som har spilt med hverandre i en årrekke nå og to meget gode spisser i Lee Sørensen og Alexander Dang. Dang har ikke levert helt opp til forventningene denne sesongen og står kun med to mål. Har riktig nok scoret 188 mål på 174 kamper.

Målene renne inn begge veier for Fyllingsdalen – fire av deres fem siste kamper har endt over 3.5 mål og har ett snitt på 4.6 mål per kamp. Har noen spennende spillere (+Huseklepp) som kan skape problemer for Nest Sotra og Nest Sotra har som nevnt to målmaskiner i Sørensen og Dang på topp. Tror det blir målrikt her!

Tippetips: Over 3.5 mål – 1.99 hos Betsson


Tiller – Rosenborg

Onsdag 18:00

Tiller ligger på 9. plass i 3 divisjon, gruppe 5, mye takket være deres gode defensive spill. Har kun seks baklengs på sine seks første kamper denne sesongen, men de scorer alt for få mål – kun fire totalt denne sesongen. I motsatt ende av tabellen topper Rosenborg 2 med 16 poeng på seks kamper.

Rosenborg er inne i en blytung periode og ligger helt nede på en 12. plass etter ni spilte kamper i Eliteserien. Har kun to poeng ned til Sarpsborg og Stabæk på siste plass og er hele 13 poeng opp til suverene Molde og Odd på tabelltopp. 2-1-1 på deres fire siste kamper, men var ganske heldige som tok tre poeng mot Mjøndalen i helgen. Tror ikke Horneland tørr noe annet enn å stille sterkt her – i fare for å gå på nok en smell. Tror vi får en fin blanding av A og B-lag spillere og som nevnt tidligere så topper jo nettopp RBK 2 divisjonen til Tiller med klar margin. Jeg tror de tar dette enkelt.

Tippetips: Rosenborg -2 – 1.55 hos Betsson