Skrevet av Anders Lilletvedt


 

Eibar – Barcelona

16:15

Sesongens siste kamp i La Liga og ingen av lagene har noe særlig å spille for. Eibar kan havne på alt ifra 10-15 plass, mens Barcelona allerede har vunnet ligaen. Barcelona har vunnet alle deres ni kamper innbyrdes mot Eibar siden de rykket opp til La Liga.

el betsson.png

Det er forventet at ungguttene Carles Alena og Abel Ruiz får starte for Barcelona og ellers stiller de nokså toppet. Malcom har gjort det svært godt når han har fått muligheten og jeg tror han er mye involvert i denne kampen og forventer at han får spille fulle 90 minutter. Lionel Messi er toppscorer også i år med sine 34 mål og man kan ikke se bort ifra at han får noen mål også i denne kampen.

 

Tippetips:

Barcelona til å vinne – 1.84 hos Betsson

Malcom til å skåre mål – 3.60 hos Betsson

Messi scorer 2 eller flere – 5.50 hos Betsson


 

Juventus – Atalanta

20:30

Atlanta trenger poeng i den viktige kampen om Champions League-plass og møter et Juventus-lag som virkelig har tatt foten av gasspedalen etter at de vant Serie A. Har kun 1-3-3 på deres syv siste kamper og møter det store formlaget i Serie A i Atlanta, som har 24 poeng på deres 10 siste kamper.

Atlanta sendte Juventus fortjent ut av Coppa Italia i Januar da de vant 3-0 og spilte 2-2 mot dem i ligaen i høst. Juventus har neppe motivasjonen som Atlanta har og stiller nok ikke toppet mot Atlanta i denne kamper heller. Jeg tror Atlanta har gode sjanser i denne kampen til å sikre seg en Champions League-plass neste sesong.

Tippetips: Atlanta +0.25 (Asiatisk) – 1.84 hos Betsson