Skrevet av Anders Lilletvedt


 

Gladbach – Dortmund

Lørdag 15:30

Etter å ha vunnet deres ni første hjemmekamper denne sesongen ser det nå mye verre ut for Gladbach. Risikerer å gå fra 4. plass og Champions League-spill til 7. plass og Europa League-kvalikk dersom de taper og alt klaffer for Leverkusen, Frankfurt og Wolfsburg.

kontantbonus 1000 kr

Dortmund MÅ vinne i dag og Bayern må tape dersom de skal ha noe mulighet til å bli seriemester. Heldigvis for dem så møter de ett Gladbach lag de har vunnet mot i syv strake kamper. I fem av dem har de vunnet og sett begge lag score.

Tippetips: Dortmund – 2.20 hos Fansbet

Longshot: Dortmund vinner + Begge lag scorer – 2.80 hos Fansbet


 

Valladolid – Valencia

Lørdag 16:15

En knallsterk vårsesong har ført Valencia opp på en sterk 4. plass før årets siste kamp. 4. Plassen gir dem Champions League-spill, men får sterkt kamp av Getafe som har like mange poeng, men som har ett mål dårligere i målforskjell.

Valencia spilte kun uavgjort mot Valladolid tidligere i sesongen, men var det klart beste laget og hadde fortjent å vinne. Rodrigo bommet på straffespark i den kampen blant annet.

Jeg tror Valencia slår ett Valladolid-lag som er uten noe å spille for og får den viktige 4. plassen.

Tippetips: Valencia -1.25 (Asiatisk) – 1.90 hos Fansbet


 

Man City – Watford

Lørdag 18:00

Man City har 10 strake seire innbyrdes mot Watford og har vunnet åtte av dem med mer enn ett mål. Er i meget god form og vant deres 14 (!) siste kamper i Premier League. Har nå muligheten til å bli det første laget til å vinne «The Treble» i England og er naturligvis store favoritter til å vinne FA-cup finalen.

Man City har vært bunnsolide i FA-cupen denne sesongen og har scoret tre eller flere mål i fire av fem kamper. Jeg tror Pep Guardiola’s menn tar dette trofeet enkelt også

Tippetips:

Man City -1.5 (Asiatisk) – 1.65 hos Fansbet

Man City over 2.5 mål – 1.90 hos Fansbet


 

Sassuolo – Roma

Lørdag 20:30

Med to kamper igjen å spille kan Roma havne på alt ifra 3. til 7. plass i Serie A denne sesongen. Alt annet enn Champions League-plass denne sesongen må sees på som en fiasko for den gamle storheten.

Møter heldigvis ett Sassuolo-lag de har svært god kontroll på. Har slått dem i fem av deres seks siste kamper innbyrdes (5-1-0) og med to eller flere mål i fire av dem.

Tippetips: Roma -1 (Asiatisk) – 1.74 hos Fansbet


 

Monaco – Amiens

Lørdag 21:00

Bunnkamp i Ligue 1 der Monaco er nødt å vinne. Med 0-3-4 på deres syv siste kamper har Monaco satt seg selv i en svært vanskelig situasjon og er kun ett plussmål unna å ligge på nedrykksplass før denne runden.

MONACO

Møter et Armiens-lag de slo 2-0 tidligere denne sesongen og som ligger to poeng over dem på tabellen. Med seier i denne kampen så ser vi mest sannsynlig Monaco i Ligue 1 også neste sesong. Har alt for god kvalitet i laget til å ligge der de ligger og synes resultatene har vært noe misvisende i forhold til prestasjonene i mange kamper denne sesongen. Jeg tror de redder seg med ett nødskrik.

I alle deres seks siste kamper med mål har det blitt scoret mål før det er spilt 30 minutter.

Tippetips:

Monaco til å vinne – 1.62 hos Fansbet

Mål før 30 minutt – 1.86 hos Fansbet


 

Montpellier – Nantes

Lørdag 21:00

De to store formlagene i Ligue 1 med 4-1-0 på deres dem siste kamper. Montpellier har en ørliten mulighet til å sikre seg Europa League-spill dersom de vinner sine to resterende kamper og St. Etienne får maks ett poeng.

Begge lag har scoret i fire av deres fem siste kamper. Montpellier er laget som har press på seg, men møter et Nantes-lag som har slått dem i seks av de syv siste innbyrdes (6-1-0). Jeg tror det blir en jevnspilt og målrik kamp mellom disse formlagene!

Tippetips: Begge lag til å score – 1.68 hos Fansbet