Bremanger – TMFK (18:30)

Bremanger tar imot TMFK på sin nydelige gressmatte på fotballens festdag, og det er ikke hvilket som helst oppgjør dette her. Dette er krig. Et skikkelig lokaloppgjør på kysten.

Ser vi på hvordan lagene har gjort det, så har det vært litt opp og ned med hjemmelaget. De har ikke spilt hjemme enda, kun for å gjøre klar gressmatta si til dette oppgjøret her. Når vi ser på hvordan lagene har gjort det hittil i sesongen, så er det ganske mye opp og ned med hjemmelaget. De startet sesongen borte mot Florø 2, der de tapte 2-1 med baklengs i det 92. minutt. Videre gikk turen til Syril, der de vant komfortabelt 3-0. Bremanger sin siste kamp endte med 0-1-tap borte mot Kaupanger.

velkomstbonus betsson

TMFK på sin side åpnet sesongen med 4-5-tap mot en av favorittene til å rykke opp, Stryn. De var i ledelsen to ganger, men klarte å rote det fullstendig vekk på overtid. Etter den kampen har TMFK vært solide. De knuste Dale hele 4-0 på bortebane, før de sikret seieren hjemme mot Florø 2 ved et straffespark på overtid da de vant 2-1.

Disse kampene er aldri enkle å spå. Det kriges mer enn det spilles fotball, og kampene inneholder som regel en hel haug med kort. Kampene i fjor endte med 3-3 på hjemmebanen til Bremanger, mens Bremanger klarte å vinne 4-3 på bortebane der det ble gitt ut et rødt kort til hvert av lagene, pluss hele 7 gule kort. Ser ikke vekk fra at det skal bli like mange mål og kort i denne kampen, om man ser på spillerene på hvert av lagene. Men – vi mener at TMFK er best av disse to, og skal være det sterkeste laget i denne kampen. Det er ingen som er ute med noe form for skade, sykdom eller karantene for TMFK, og de har i tillegg fått tilbake en god spiller i Chris Andre Nore.

Bremanger på sin side sliter litt mer. Tre spillere er ute med enten skade eller suspensjon, og det er tre spillere som styrker Bremanger sine beste 11, noe vi tror de vil merke stort i morgen mot et TMFK-lag fullt av selvtillit. Som sagt er det veldig vanskelig å spå slike kamper der det er mer krig enn fotball, mer sutring enn konsentrasjon om hva som kan skje i neste angrep, mer nedsparking av motspiller enn det å prøve og takle ball, men når man får 1.87 på et TMFK-lag som er så i flyten som de er nå, så er vi bare nødt til å ta den.

Tippetips – TMFK til å vinne – 1.87 hos Betsson