Skrevet av Anders Lilletvedt


 

Brighton – Man City

Søndag 16:00

Siste runde i Premier League denne sesongen og i dag skal alt avgjøres – forsvarer Man City tittelen eller blir det omsider Liverpool som stikker av med deg gjeve trofeet?

Brighton har kun fem baklengs på deres fem siste kamper og 0-3-2, men resultatene lyver en del da de har hatt svært mye marginer med seg. Arsenal og Wolves hadde blant annet 2.6 og 2.4 xG mot dem, men Arsenal scoret kun ett og det endte målløst mot Wolves.

kontantbonus 1000 kr

Selv om det ikke er blitt storseier mot Brighton i kampene de har møttes i år (1-0 i FA-cup og 2-0 i ligaen), så har City vært det klart beste laget ved begge anledninger. Har vært svært gode i kalenderåret 2019 og det overrasker meg stort om de ikke vinner enkelt mot ett lag som ikke har noe å spille for.

Jeg tror Man City kan score en del mot Brighton, men synes langskuddet under er priset alt for høyt, så prøver noen kroner på det også.

Tippetips: Man City -2.0 (Asiatisk) – 1.75 hos Fansbet

Fanboost: Raheem Sterling scorer + Man City vinner 2-0/2-1/3-1 – 7.50 (var 6.50)


 

Burnley – Arsenal

Søndag 16:00

Mange Arsenal-fans fryktet en remontada mot Valencia i EL da de scoret etter kun 11 min, men Arsenal viste enorm styrke og vant 4-2 etter hattrick av Aubameyang og en scoring av Lacazette.

Arsenal har vunnet alle deres åtte kamper mot Burnley siden de rykket opp igjen til Premier League. Jeg ser på «the Gunners» som favoritter til å vinne i dag også, men velger en litt «safere» løsning på over 1.5 mål med tanke på eventuell rotasjon fra EL-kampen og bortestatistikken deres. Aubameyang er to mål bak Salah i kampen om å bli toppscorer, så prøver noen kroner på at han scorer og Arsenal vinner også.

Tippetips: Arsenal over 1.5 mål – 1.71 hos Fansbet

Fanboost: Aubameyang scorer + Arsenal vinner – 3.50 (var 3.00) hos Fansbet


 

Man Utd – Cardiff

Søndag 16:00

Skjebnen til Cardiff ble bestemt sist runde da de tapte 3-2 mot Crystal Palace og rykket ned til Championship. Seks tap på deres syv siste kamper var ikke godt nok for å holde plassen.

United er ett annet lag som også leverer dårlige resultater – nå 0-2-3 på deres fem siste kamper og misnøyen vokser stadig mot Solskjær og gutta på toppen av skuten. Er nesten avhengige av et godt resultat når de har levert så dårlig i så lang tid. Har muligheten til å havne på 5. plass og slippe kvalikk til EL dersom de vinner og Arsenal mister poeng.

Tre av de fire første målene United har scoret i PL når de har klart å score har vært før 15 minutter. Den siste som ikke var før 15 min ble scoret etter 18 min. 4.00 på at United leder før 15 er pent synes jeg.

Tippetips: Man Utd -1.5 (Asiatisk) – 1.72 hos Fansbet

Fanboost: Man Utd til å lede før 15 min – 4.00 (var 3.50) hos Fansbet


 

Tottenham – Everton

Søndag 16:90

De siste kampene innbyrdes mellom disse lagene har vært svært målrike. De siste fire kampene har hatt totalt 20 mål, ett snitt på 4.0 mål per kamp. Tottenham har ingenting annet enn en topp 3-plassering å spille om og er forventet at de kan rotere noe, mens Everton er i storform og har 20 poeng på deres 10 siste kamper. Jeg tror det blir målrikt mellom disse lagene også i denne kampen.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.71 hos Fansbet


 

Andre oddstips

Salah er toppscorer i PL, mens Mane kommer jagende bak med to mål mindre. Møter et offensivt Wolves-lag, så man skal ikke se bort ifra at det blir en del mål fra Liverpools to beste offensive spillere denne sesongen.

Sadio Mane + Mohamed Salah scorer – før 5.00, nå 6.00 hos Fansbet


Vardy er brennhet om dagen og det er også Leicester. Engelskmannen har 11 mål på sine 12 siste kamper i Premier League og møter nå et slitent Chelsea-lag som spilte 120 min i EL på torsdag og som allerede er sikret CL-plass neste sesong.

Vardy scorer + Leicester vinner – 4.50 (var 4.00) hos Fansbet