Runde 7 i Eliteserien er i gang, og vi begynner å se konturene av hvordan tabellen vil se ut til tross for at Rosenborg, utrolig nok, ligger i nedryksstriden. Her er våre tips til runden som er satt hos Feelbet. Om du ikke har konto der kan du få 100% innskuddsbonus opptil 100 euro som ny kunde – Få det her!

Molde – Mjøndalen (18:00)

Molde har startet sesongen meget bra, og med Rosenborgs håpløse form ser det ut til at vi allerede nå ser hvem vinneren av Eliteserien 2019 er. På de tre første kampene på Molde Stadion har de vært overlegne og skåret minst tre mål i alle kampene med seiere over Stabæk, Vålerenga og Rosenborg.

feelbet

Mjøndalen fikk uavgjort borte mot Sarpsborg i forrige bortekamp, og slo før det rivalen Strømsgodset, men dette er lag som har skuffet stort i år. Det blir andre boller når de møter et lag som Molde. De skal være 3-4 hakk bedre enn Mjøndalen, og vi tror derfor at Molde tar dette greit.

Tippetips: Molde -1.5 (Asian) – 1.82 hos Feelbet


Sarpsborg – Kristiansund (18:00)

Sarpsborg har startet skuffende i år med kun én seier på seks kamper. De har hverken skåret mye eller sluppet inn mye. På seks kamper har det blitt fem mål og fem innslupne. På hjemmebane har det blitt 1-1, 1-0 og 1-1 mot Lillestrøm, Mjøndalen og Molde.

Kristiansund har gått under 2.5 mål i fem av syv kamper denne sesongen, og møter et sterkt defensivt hjemmelag her. Vi tror fort at Sarpsborg kan holde nullen her. Sarpsborg på sin side har gått under 2.5 mål i alle sine kamper i år. Da synes vi at oddsen for underspill var litt for høy hos Feelbet.

Tippetips: Under 2.5 mål – 1.96 hos Feelbet