Syril – Høyang (klokken 15:00)

Kretsligaen, Sogn og fjordane

Dette er de to lagene som rykket opp fra fjorårets 5.divisjon. Høyang med sine 51 poeng mot Syril sine 44 poeng. Syril var et svært godt lag gjennom store deler av sesongen, helt til de begynte å miste spillere. Noe som holdt på å koste dem opprykket. Høyang var bunnsolide året gjennom.

I år er de endelig i det gode selskap i Sogn og fjordane igjen. Høyang har startet med to svært tøffe kamper. De tapte bare 0-1 borte mot Førde, som rykket ned fra 3.divisjon i fjor og som satser stort på opprykk igjen i år, mens det ble 1-1 hjemme mot Eid, som også er et av lagene som sikter seg mot opprykk. I kampen mot Eid ledet de 1-0 frem til det 86. minutt, da Eid klarte å få inn utligningen.

velkomstbonus betsson

Vi syns Høyang har beholdt en svært solid tropp, som har som mål å holde seg i denne divisjonen i år, og er et lag som kommer til å plage mange lag. Syril på sin side startet med en tøff bortekamp mot Eid. De tapte 1-3 etter å ha tatt ledelsen etter bare fire minutter. Ryktene sier at Eid godt kunne scoret over tosifret antall mål i denne kampen, og det tror jeg på. De har god rutine bakover, men de begynner å bli eldre og tregere, og kommer derfor til å slite mot temposterke spillere og lag.

Så kommer vi til kampen de hadde mot Bremanger. 0-3 på hjemmebane. Hva skjedde egentlig der? Bremanger er et lag som mange kan undervurdere. Men de har en bra spiller i hvert ledd som egentlig holder når man skal til Syril og slåss om poengene. For oss er Syril garantert årets bunnlag, som kommer til å slite veldig i årets kretsliga. Hvis Syril har tenkt til å holde seg i Kretsligaen, er dette slike kamper de er nødt til å vinne. Men jeg tror ikke de holder seg i årets kretsliga. Og det tror jeg Høyang gjør. Med spillere som Måren og Jakob Bergset, skal Syril få slite veldig defensivt.

Når man får 2.20 på Høyang borte mot Syril, tar jeg den hver dag i uka. Så lenge det ikke kommer inn noen nyheter om mangel på spillere, noe vi tror man hadde hørt om allerede om det var tilfelle. Syril er for meg årets jumbo. Høyang kan for meg fort bli årets overraskelse med tanke på poeng.

Tippetips: Høyang til å vinne – 2.25 hos ComeOn!