Skrevet av Anders Lilletvedt


Liverpool står over en svært tøff, men ikke umulig, oppgave i kveld når de må hente opp Barcelona sin 3-0 ledelse fra første oppgjør på Camp Nou. Barcelona-supportere har Roma-kampen fra Champions League i fjor friskt i minne når de ledet 4-1 hjemme, men tapte 3-0 borte på Stadio Olimpico og røk ut på bortemål.

Barcelona er enda mer forberedt nå enn de var i Roma-kampen ettersom at nesten samtlige av spillerne i startoppstillingen fikk hvile i 2-0 tapet mot Celta Vigo i helgen, mens Liverpool måtte bruke alle deres beste spillere i den forrykende 3-2 seieren mot Newcastle på lørdag.

Ousmane Dembele var en av spillerne som fikk spilletid i helgen, men det varte ikke lenge. Franskmannen måtte ut med nok en skade før 10 minutter var spilt av kampen og det er nå usikkert om han rekker en eventuell finale mot Ajax/Tottenham. Skade i helgen fikk også Mohamed Salah som dessverre må stå over denne kampen, i likhet med viktige spillere som Naby Keita og Roberte Firmino.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.87 hos Betsson


Hovedspillet mitt til denne kampen er begge lag til å score + Over 2.5 mål. Liverpool MÅ fram og score, helst i første omgang for deres del og det vil åpne seg store kontringsrom for Lionel Messi & Co. Var uheldige som ikke scoret i motsatt oppgjør, men jeg har stor tro på at det blir nok et sjanserikt og målrikt oppgjør mellom disse lagene.

Tippetips: Liverpool over 5.5 cornere – 1.66 hos Betsson


velkomstbonus betsson

Liverpool er i utgangspunktet et meget bra cornerlag og når de må hente inn 3-0 ledelsen til Barcelona så tror jeg de har mye ball og får en del cornere. Har scoret enormt mange mål på dødballer denne sesongen og jeg tror de må score på dødballer om de skal ha en sjanse til å gå videre.

Tippetips: Bortelag – antall skudd på mål – Over 3.5 – 1.62 hos Betsson


Når Liverpool må jakte mål fra så tidlig i kampen så åpner det seg for store kontringsrom for Barcelona-gutta på topp. Linje på over 3.5 skudd på mål synes jeg er altfor lavt. Overrasker meg stort om Suarez eller Messi går av banen i dag uten målpoeng.

Tippetips: Messi til å score 2 eller flere mål – 7.00 hos Betsson


Argentineren er toppscorer i Champions League denne sesongen med sine 12 mål. Scoret to da lagene møttes på Camp Nou og herjet med Liverpool-spillerne. Når Messi får enda mer rom enn han gjorde i den kampen, så blir det fort to eller flere mål i dag også.

Tippetips: Luis Suarez målgivende – 5.00 hos Betsson


Spiller samme spill som gikk inn sist. Suarez fikk assist da og er nå oppe i fem assists i Champions League denne sesongen. Når Barcelona mest sannsynlig starter i en 4-4-2 formasjon så blir det mest sannsynlig han og Messi som står for de fleste målpoengene dersom Barcelona scorer.

Tippetips: Sadio Mané målgivende – 6.50 hos Bettson


Med både Roberto Firmino og Mohamed Salah ute så blir mye av ansvaret lagt på Sadio Mane i kveld. Har vært Liverpools beste offensive spillere i 2019 synes jeg og linjen på at han scorer mål var alt for lav, men assist-linjen var meget fin. Scorer Liverpool så er han mest sannsynlig involvert – med mindre de scorer på dødballer.

Tippetips: Longshot: Luis Suarez scorer og har en målgivende – 21.00 hos Betsson