Eintracht Frankfurt – Chelsea

Frankfurt har gjort det meget godt i år, og ligger på fjerdeplass i Bundesliga som gir automatisk innpass til Champions Leageue-gruppespillet neste sesong. En stor bragd om de skulle greie det enten gjennom å vinne Europa League, eller å havne blant de topp fire i ligaen. De har vært fenomenale i angrep i år, og Sebastian Haller, Ante Rebic og Luka Jovic samt viktige Filip Kostic. Til kampen er dog Haller og Rebic ute med skade og suspensjon. De skal dog ha fine muligheter hjemme mot Chelsea som har slitt på bortebane i 2019 (6 tap på 12 bortekamper).

feelbet

Arsenal – Valencia

Arsenal har vært gode på hjemmebane i år, og vinner mye. Også i Europa League har det klaffet for Emery’s menn. De har holdt nullen i imponerende 9 av 11 kamper, og slo sist ut Napoli. De er uten Bellerin, Ramsey, Holding og muligens Özil og Monreal her. Arsenal trenger et godt resultat her om de skal komme seg til finalen, men vi trenger kun uavgjort for at vårt spill skal gå inn, og Valencia er utvilsomt fornøyd med uavgjort her (spesielt om de får med seg et bortemål).

Tippetips:

Arsenal +0.5 (Asian) – 1.32

Frankfurt +0.5 (Aisan) – 1.69

Dobbel til 2.23 hos Feelbet