Skrevet av Anders Lilletvedt


 

Ajax tok første stikket mot Tottenham i går og vant 1-0 borte på nye Tottenham Hotspur Stadium. I andre semifinale venter vi Barcelona – Liverpool på Camp Nou for første gang siden 2007.

Barcelona er på jakt etter sitt sjette Champions League-trofe, deres første CL-trofe siden 2015, men i motsatt enda venter ett lag de aldri før har slått på Camp Nou (0-2-2) i Liverpool. Man må nesten 15 år tilbake for å finne sist Liverpool vant Champions League – i 2005.

Barcelona har nå en rekke på 31 ubeseirede hjemmekamper i Champions League (28-3-0) og er naturligvis favoritter til å få med seg et godt resultat mot en svært tøff mostander i Liverpool. Barcelona spiller som oftest bra på hjemmebane, men har tidvis hatt store problemer på høyreback/midtstopper-plass denne sesongen og jeg tror de skal få det tøft med trioen på topp for Liverpool.

velkomstbonus betsson

Liverpool har en svært krevende måned foran seg – en måned som kan avgjøre om sesongen til Liverpool blir en suksess eller en fiasko. Man City leder ligaen med ett poeng når det gjenstår å spille to kamper, og så må de komme videre mot nettopp Barcelona i CL for å nå sin andre strake finale. I fire av deres fem siste bortekamper har Liverpool sett begge lag score. Vi tror det blir en jævn kamp som kan innholde en del mål begge veier. Vi tipper det blir mål til begge lag i denne kampen og det er dagens hovedtips.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.62 hos Betsson


 

Barcelona har vunnet samtlige av deres fem hjemmekamper i CL denne sesongen til både pause og fulltid. Barcelona HT/FT – 2.90 er da ett meget spillbart synes vi.

Tippetips: Barcelona/Barcelona HT/FT – 2.90 hos Betsson


 

Messi har allerede scoret ti mål i Champions League denne sesongen og 33 mål i La Liga. Har en enorm statistikk mot Premier League-motstand: 24 mål totalt mot Arsenal (9), Man City (6), Man Utd (4), Chelsea (3) og Tottenham (2). Messi har scoret to eller flere mål i sine to siste hjemmekamper i CL – mot Lyon og Man Utd, derfor prøver vi et spill på at Messi scorer 2 eller flere mål også i dag.

Tippetips: Lionel Messi til å score 2+ mål – 5.00 hos Betsson


cl finale betsson.png

Suarez har fått 2 assists på sine 10 siste kamper – et antall som burde vært høyere om han hadde vært en smule mer presis i avleveringene sine og om lagkameratene hadde avsluttet noen av skuddene en smule bedre.

Tippetips: Luis Suarez med målgivende – 5.00 hos Betsson


 

Salah er i storform i Premier League og er en stor trussel for Barcelona-forsvaret i kveld. Har åtte målgivende i ligaen og to i Champions League denne sesongen. Forsvinner ofte en del i toppkamper, men synes 5.00 i odds på Salah-assist er for godt til å droppe. Den som derimot har stått fram når Liverpool sliter mot topplag, er Mané. Senegaleseren har blant annet scoret viktige mål mot Porto, Chelsea, Bayern, Arsenal, Man Utd og flere.

Tippetips:

Mohamed Salah med målgivende – 5.00 hos Betsson

Sadio Mane scorer og Liverpool vinner – 7.50 hos Betsson