Skrevet av Marius Nyman


Juventus ble omsider kronet mester, Napoli har bare 6 poeng ned til Inter og kampen om 4. plassen er fortsatt like åpen. Chievo er offisielt nede og måtte selvfølgelig feire det med seier over CL-jagende Lazio. Det er fem runder igjen av Serie A.

SPAL – Genoa (søndag – 15:00)

Genoa er i en fryktelig form for tiden og møter et SPAL som er 9 poeng over nedrykksstreken. Genoa er 5 poeng over. Det jeg har sett av SPAL i det siste er meget imponerende. De spiller på sine styrker og fysikken, eneste problemet er at de nå møter et Genoa som også er fysisk robuste. Genoa går for ett poeng borte og kommer til å ligge bakpå å kontre.

velkomstbonus betsson

Jeg kan se for meg et kjedelig kampbilde med lite risiko. Dog skal SPAL være sterkere enn laget fra havnebyen. Genoa har også Sanabria ute, samt Veloso med suspensjon. Jeg mener verdien er på hjemmelaget og kjøper også hjemmelaget.

Tippetips: SPAL +0 (Asian) – 1.71 hos Betsson


 

Sampdoria – Lazio (søndag – 18:00)

Det så lenge ut til at begge disse lagene skulle være med helt inn i sine respektive E-cup-kamper. Da holder det ikke med dårlige resultat mot Chievo, SPAL og Bologna. Muligheten er der fortsatt for Lazio, for Sampdoria ser det litt verre ut. Siden sist har Lazio også kvalifisert seg til finalen i Coppaen.

Lazio må klare seg uten Sergej og Luis Alberto grunnet suspensjonen de fikk mot Chievo. Dette er et stort tap for Lazio, spesielt når de skal spille borte. Her mister de to sentrale spillere som har vært bærebjelker når det gjelder målpoeng de siste sesongene. Sampdoria stiller fullt lag og har ingen kritiske fravær atm.

Verdismessig er dette en kamp som svinger Sampdorias vei. De er hjemme og har majoriteten av spillere tilgjengelig. Lazio kommer till skadeutsatt og vil dermed ansees som svakere verdimessig. Dermed går jeg for Sampdoria +0.5.

Tippetips: Sampdoria +0.5 – 1.63 hos Betsson