Skrevet av Christian Andresen


Gårsdagens tips satt fint i CS: GO fra Christian. Her er kveldens tips mellom OpTic og Avangar. Tipset er satt hos Betsson. Har du ikke konto der får nye kunder opptil 2000 kr i oddsbonus ved første innskudd. Lag deg konto her.

OpTic vs Avangar

Fredag 20:00

OpTic levde absolutt opp til gårsdagens forventninger. Danskene klarte å slå G2 2-0 og spillet gikk som forventet inn. Det virker på meg som om dette OpTic laget blir bare bedre og bedre med tiden. De er fortsatt ganske avhengige av noen syke «individuelle» runder, men spiller også mye sammen som lag. Jeg har virkelig trua på dette laget så lenge stjernespillerne fortsetter å levere. «Snappi» leverte utrolig bra mot G2 i går og er også en viktig faktor for at OpTic skal lykkes.

velkomstbonus betsson

Denne gangen skal OpTic møte et lag som heter Avangar. Avangar er et Kazakhstans lag som har levert bra med resultater den siste tiden. Laget var bare for noen dager siden i Rio og vant DreamHack Open Rio. Avangar signerte nylig «Sanji» på permanent basis og de virker å levere på et stabilt nivå.

Når vi skal ta en titt på hvilke kart som skal spilles så virker dette å være ganske enkelt å avklare. Cache blir fjernet av OpTic, mens Avangar fjerner Nuke. OpTic kommer til å velge enten Inferno eller Overpass og Avangar velger nok Dust 2. Siste kartet tror jeg ender opp med å bli Mirage. Dette er kart jeg favoriserer OpTic på fordi jeg føler dette OpTic laget har truffet et høyere nivå enn vi har sett så langt av Avangar.

Vi har enda ikke sett Avangar prestere mot den øverste eliten av CS-lag så dette blir en bra test. Avangar er favoritter på oddsen mye på grunn av Online resultater i tillegg til at vi ikke har sett mye av OpTic, men jeg velger å følge magefølelsen som sier at OpTic kommer til å fortsette den formen de er i nå. Derfor går vi for OpTic seier som dagens tips.

Tippetips: OpTic seier – 1.90 hos Betsson