Skrevet av Breddeball_tipserne


Påsken er for lengst lagt bak oss, og breddefotballen kjører på vidare. Bloggen har ikkje levert dei sterkaste resultata dei siste vekene, men vi har jobba knallhardt for å snu den dårlige trenden. 

Her er våras utvalgte spel:

Regionsligaen, avdeling 4 (lørdag 15:00)

Våre to første spel befinner seg på vestlandet, nærmare bestemt Bergen.  Vi skal til Fana, der dei tar i mot Bergen Nord, til eit derby. Begge laga står med like mange poeng etter to serierunder. Fana var i følge rapportane meget gode mot Vard Haugesund forrige veke, og kunne fort fått med seg tre poeng heim, sjølv om det tilslutt blei tap. Uansett, så skal det vere veldig stor forskjell på desse to laga. Bergen Nord tapte heile 5-1 mot Os på heimebane(!!). Fana – 1 hc til 1.76 spilles på Coolbet med fem units.

Vi beveger oss vidare i Bergen, og skal til endå eit derby. Eit skikkeleg lokalderby står på menyen. Os mot Lysekloster. Os har starta sesongen med gode resultater, medan Lysekloster har skuffa stort. Likevel meiner vi at Lysekloster er det klart bedre laget, og med heile 1.95 i odds på bortesiger må vi spille.

Tippetips: Lysekloster til å vinne – 1.95 på Coolbet


4 divisjon Sogn og Fjordane

Vi skal også ein tur lengre ned i divisjonane. Vi skal til trivselsfylket og «kretsligaen». Dette er første serierunde, så vi anbefaler å holde innsatsen låge. Våre to utvalgte spel meiner vi uansett er meget god verdi i. Årdal har henta heim to klassespillera i Truls Hovland og Eirik Rode. Førstenevnte er trulig divisjonens beste spelar. Coolbet gir 4.80 på Årdal siger mot Studentspretten. Studentspretten har ikkje imponert og undertegna såg laget i Cupkampen mot Førde og blei ikkje positivt overraska.

Ellers legger vi også nokon units på rein Dale seier til 5.00 i odds, borte mot Kaupanger. Vi veit at Kaupanger har mista fleire spelarar og stiller svakare enn på mange år. Som sagt, så er dette første serierunde, så hold innsats låge!

Tippetips:
Årdal til å vinne – 4.80 på Coolbet

Dale til å vinne – 5.00 på Coolbet.