Skrevet av Anders Lilletvedt


Rio Ave – Porto

Fredag 21:30

Meget spennende tittelkamp i Portugal der Benfica leder foran Porto på målforskjell med fire kamper igjen å spille. Porto i meget god form med 25 poeng på deres 10 siste, problemet er at Benfica har spilt enda bedre og fått 28 poeng på deres 10 siste.

feelbet

Rio Ave har lite å spille for og jeg tror at Porto vinner enkelt som de har gjort de seks siste kampene innbyrdes. Har ligaens beste forsvar, så å holde nullen kan også være et bra spill.

Tippetips: Porto -1.25 (Asiatisk) – 1.62 hos Feelbet


 

Dortmund – Schalke

Lørdag 15:30

Dortmund kun ett fattig poeng bak Bayern med fire kamper igjen å spille. Kan ikke se for meg at de taper poeng mot et Schalke i fritt fall. Sistnevnte har kun fem poeng på deres 10 siste kamper. I åtte av deres 10 siste tap har Schalke tapt med to eller flere mål.

Tippetips: Dortmund -1.5 (Asiatisk) – 1.90 hos Feelbet


Sunderland – Portsmouth

Lørdag 16:00

Etter en blytung avslutning på 2018/start på 2019 har Portsmouth virkelig reist seg igjen da alle trodde håpet om opprykk var ute. Har 25 poeng på deres 10 siste kamper og møter en av deres opprykkrivaler i Sunderland.

Portsmouth vant 3-1 da lagene møttes i motsatt oppgjør og slo også Sunderland fortjent på straffekonk i finalen i EPL Trophy for vel en måned siden.

Tippetips: Portsmouth +0.25 (Asiatisk) – 1.84 hos Feelbet

 

Stuttgart – Gladbach

Lørdag 18:30

Stuttgart kommer med stor sannsynlighet til å rykke ned til 2. Bundesliga sammen med Nurnberg og Hannover. Har seks poeng opp til Schalke på trygg plass, men jeg er overbevist om at de taper i dag mot et Gladbach-lag de har hatt store problemer med de siste årene.

Gladbach har nemlig vunnet seks av de syv siste kampene innbyrdes og fem av dem med to eller flere mål. Stuttgart var rett og slett ikke verdig å spille i Bundesliga slik de spilte sist serierunde da de tapte hele 6-0 mot Augsburg og derfor prøver jeg et longshot på Gladbach med handicap også.

Tippetips

Gladbach -0.25 (Asiatisk) – 1.75 hos Feelbet

Longshot: Gladbach -1.5 (Asiatisk) – 3.70 hos Feelbet


 

Sampdoria – Lazio

Søndag 18:00

Sampdoria har ligaens toppscorer i Fabio Quagliarella og øyner et håp om Europa League plass om de vinner deres resterende kamper. Lazio på sin side kan med seier komme helt opp i ryggen på Roma og Atlanta i kampen om den viktige 4. plassen. Ingen av lagene har råd til uavgjort og de seks siste kampene innbyrdes har sett begge lag score og har hatt over 2.5 mål.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.70 hos Feelbet