Skrevet av Christian Andresen


Etter en lengre pause er vår Esports-tipser, Christian, tilbake med oddstips i Counter-Strike: Go. Han har plukktet ut tip til dagens kamp i ECS Season 7.

OpTic vs G2

Torsdag 17:00

Det nyetablerte laget OpTic skal møte et også relativt nytt G2 i deres åpningskamp i ECS Season 7.

G2 har sett veldig bra ut den siste tiden etter at de hentet inn «AmaneK» for «Bodyy», men G2 spiller svært ofte jevnt mot mange lag og kan til tider slite med å avgjøre kampene sine. G2 klarte å kvalifisere seg til sluttspillet i ESL Pro League forrige uke noe som var en sterk prestasjon, men jeg kan lett se for meg at franskmennene kan tape et kart mot et OpTic i stigende form.

kontantbonus 1000 kr

OpTic på sin side er et lag som nylig har hentet inn «MSL» og «niko» to spillere som har tilført OpTic mye. Det er tydelig at «MSL» som IGL (In-game-leader) har satt sitt preg på hvordan han vil at OpTic skal spille, men OpTic er helt avhengig av at spillere som «refrezh» og «konfig» møter opp på serveren. Vi har ikke sett så utrolig mye av dette nye OpTic laget, men vi har sett blant annet en 16-3 mot devils.one på Nuke og en 2-1 seier mot Nochance noe som er bra og forventet resultater for OpTic.

Når vi ser på hvilke kart som kommer til å spill har jeg kommer fram til fire stykk det står mellom. OpTic kommer til å fjerne Cache, mens G2 kommer mest sannsynlig til å ta bort Mirage. OpTic sitt beste map med den nye lagoppstillingen er Overpass så det er veldig naturlig at de kommer til å velge det kartet. G2 kommer til å gå for Nuke eller Dust 2 og til slutt kan jeg se for meg at vi ender på Inferno. Dette kommer nok til å bli en utrolig jevn kamp og jeg renger med at vi går til alle tre kartene.

Når jeg ser disse kartene er det absolutt store muligheter for OpTic å ta ett kart mot G2. G2 er helt klart favoritter til å ta seieren, men jeg synes oddsen er såpass høy på ett kart til OpTic at vi er nødt til å gå for det.

Tippetips: OpTic + 1.5 kart – 1.71 hos Fansbet