I kveld møtes de to Manchester-rivalene til en kamp som betyr mye for begge lag. De røde kjemper om en livsviktig plass blant de topp 4 for å få Champions League, mens Manchester City, med seier her, vil med all sannsynlighet vinne ligatittelen.

På hjemmebane i år har United vært tøffe å slå. De er det sjette beste hjemmelaget, men kun Liverpool har færre tap (0) enn United sitt ene tap som kom i august mot Spurs denne sesongen. Manchester City er inne i en flott form nå med utrolige 10 seiere på rad i ligaen og vil bli seriemestere om de vinner sine resterende fire kamper.

På de fem siste oppgjørene mellom lagene på Old Trafford har det blitt to seiere til hvert lag og én uavgjort. I fjor slo Pogba & Co blåtrøyene 2-3 på Etihad.

Man City må greie seg uten Kevin De Bruyne, mens United er uten Antonio Valencia og Eric Bailly.

City er store favoritter før kampen i kveld, og hjemmelaget har ikke hatt så høy odds på hjemmebane på flerfoldige år. City var også enorme favoritter på lørdag mot Tottenham, men da vant de så vidt 1-0 i en kamp hvor Spurs kunne scoret både to og tre mål. City virker å ha veldig stor tillit hos spillselskapene, og vi tror at United kan få med seg poeng her. Vi synes oddsen på en asiatisk vri var meget fin, og setter derfor våre kroner på +1.5 varianten hos Fansbet.

 

Tippetips – Manchester United +1.5 (Asiatisk Handikap) – 1.64 hos Fansbet