Skrevet av Anders Lilletvedt


Parma – AC Milan

Lørdag 12:30

Parma har kun tatt seks poeng på deres 10 siste kamper, kun Chievo har tatt færre med sine to! Milan har 1-1-3 på sine fem siste kamper, men det har alle vært mot svært tøffe motstandere i Lazio, Juventus, Udinese, Sampdoria og Inter.

kontantbonus 1000 kr

Ligger på den viktige 4. plassen, men har mange lag jagende rett bak og må komme tilbake på vinnersporet om de skal spille Champions League neste sesong!

Tippetips: AC Milan til å vinne – 1.66 hos Fansbet


 

Man City – Tottenham

Lørdag 13:30

På tirsdag ble Man City sendt på hodet og rævva utav Champions League – tar de revansje i denne kampen og sender Tottenham på hodet og rævva utav topp 4? Jeg tror det! Personlige feil var det som sendte Man City utav CL og tror de kontrer Tottenham i senk om de tar ledelsen først.

velkomstbonus betsson

Før Tottenham vant hjemme i CL mot City, så hadde City vunnet fire strake innbyrdes HT/FT. Jeg spilte det samme spillet på onsdag og det gikk rett inn da også. Prøver igjen i dag også!

Tippetips:

Man City HT/FT – 1.71 hos Betsson

Man City -1.5 (Asiatisk) – 1.74 hos Betsson


 

Bayern Munchen – Werder Bremen

Lørdag 15:30

I kun to av de 10 siste innbyrdes mellom disse lagene ville ett -2.5 handicap gått inn for Bayern. De er i meget bra form i 2019 og har hentet 25 poeng på deres 10 siste kamper, men Bremen har ikke gjort seg bort heller og har 20 poeng på sine siste 10 kamper. Sistnevnte har kun tapt med over 2.5 mål ved en anledning denne sesongen, i 2-6 tapet mot Leverkusen.

feelbet

Tippetips:

Werder Bremen +2.5 (Asiatisk) – 1.88 hos Betsson

Begge lag til å score – 1.83 hos Feelbet


 

Bournemouth – Fulham

Lørdag 16:00

Vi har allerede sagt adios for denne gang til Fulham som tar turen til Championship neste sesong, mens Bournemouth kun har en god sluttplassering å spille om. Bournemouth vant 3-0 i motsatt oppgjør denne sesongen, hadde en svært overbevisende 5-0 seier i sist serierunde og møter ligaens desidert verste bortelag med sine to poeng(!).

Tippetips: Bournemouth til å vinne – 1.67 hos Betsson


 

Groningen – Ajax

Lørdag 18:30

Europa-eventyret i beste velgående for Ajax og det samme er håpet om å vinne Eredivisie. Ligger à poeng med PSV med fire runder igjen, men har bedre målforskjell. Møter ligaens gjerrigste forsvar etter nettopp Ajax og PSV i Groningen. Ajax MÅ vinne, men det må også Groningen som jakte play-off plass til Europa League. Ser for meg at Ajax kan score på noen kontringer hvis Groningen må jakte utligning.

Tippetips: Ajax -1.5 (Asiatisk) – 1.79 hos Betsson


 

Gladbach – Leipzig

Lørdag 18:30

Gladbach var lenge Bundesligas beste hjemmelag, men har hatt en fryktelig formdupp og har 0-2-3 på sine fem siste hjemmekamper etter å ha vunnet deres ni første! Møter ligaens nest beste bortelag i Leipzig, som med seier kan nesten være sikret Champions League-spill neste sesong. Jeg tror det blir målrikt mellom disse lagene som har så mye å spille om.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.78 hos Feelbet


 

Schalke – Hoffenheim

Lørdag 20:30

Schalke har hatt en miserabel sesong og har fattige fem poeng på deres 10 siste kamper. Hadde det ikke vært for at Hannover, Nurnberg og Stuttgart er enda verre, så hadde vi fort sett Schalke i 2. Bundesliga neste sesong

Hoffenheim ligger på kvalifiserings-plass til Europa League (6. plass) og kan med seier forhåpentligvis ta innpå Gladbach og Frankfurt som ligger fire og fem poeng foran. Var ekstremt gode hjemme mot Hertha Berlin sist og har stor tro på at de vinner denne kampen!

Tippetips: Hoffenheim -0.5 (Asiatisk) – 1.90 hos Feelbet/Fansbet


 

Barcelona – Real Sociedad

Lørdag 20:45

Barcelona har fem clean-sheets på sine seks siste kamper, men møter en mareritt-motstander i Real Sociedad. Fire av de fem siste innbyrdes har sett begge lag score og Barcelona vinner. I tre av dem har også Messi scoret.

Luiz Suarez har assist mot Real Sociedad i fire av sine fem siste kamper mot dem. Suarez assist til 4.50 er en gavepakke!

Tippetips:

Messi til å score, Barcelona vinner og begge lag scorer – 3.25 hos Fansbet (FanBoost)

Luis Suarez assist – 4.50 hos Betsson