Skrevet av Anders Lilletvedt


Juventus – Ajax

Tirsdag 21:00

Det endte 1-1 på Johan Cruyff ArenA i motsatt oppgjør – et resultat Juventus kan være svært fornøyde med, for Ajax var det klart beste laget. Rundspilte Juventus store deler av kampen, men Wojceiech Szczesny hadde en meget god dag på jobben og hindret flere baklengs.

kontantbonus 1000 kr

Juventus har vært bunnsolide i hjemlig serie hjemme på Allianz Stadium og står med 14-2-0 på 16 kamper. Er naturligvis favoritter til å ta seg videre, men jeg føler meg ikke helt sikker etter slik kampen utartet i motsatt oppgjør. Synes Ajax var såpass gode i den kampen at jeg har stor tro på at de scorer også i denne kampen, og om de plutselig skulle score to eller flere mål så må Juventus score MINST tre mål for å gå videre.

Selv om Juventus skulle score først, så er ingenting kjørt for Ajax. Ingen lag har utlignet flere ganger i CL denne sesongen etter å ha lugget under enn Ajax (6). Scorer Ajax først har de mange raske kontringsspillere i Ziyech og Neres som kan skape store problemer for dette Juventus-laget.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.76 hos Fansbet

Ajax over 1.5 mål – 3.60 hos Fansbet


 

Annet:

Barcelona – Man Utd

Tirsdag 21:00

Barcelona vinner med 2 eller flere mål – 2.10 hos Betsson

Luis Suarez scorer mål og får kort – 9.00 hos Betsson

Chris Smalling gult kort – 5.00 hos Feelbet


 

Onsdag:

Porto – Liverpool

Onsdag 21:00

Det endte 2-0 til Liverpool hjemme på Anfield i motsatt oppgjør etter scoringer av Keita og Firmino tidlig i første omgang. Etter scoringene roet Liverpool seg ned og kontrollerte resultatet inn. Slapp Porto mer inn i kampen, men var bunnsolide defensivt og holdt dem vekke fra å skape de store sjansene.

feelbet

Begge lag er med i et vanvittig tittelkjør i deres respektive ligaer, der Porto ligger à poeng med Benfica, mens Liverpool leder Premier League med to poeng ned til City, som har en kamp til gode.

Motsatt oppgjør viste hvor stor forskjell det er på disse lagene og jeg er overbevist om at Liverpool kunne scoret både tre og fire mål i den kampen, men valgte heller å kontrollere og unngå baklengs, noe som er svært fornuftig. Porto må jage scoring fra første minutt og med Liverpools fotrappe trio på topp så kan det bli fort bli noen mål på kontring for Liverpool. Har også en enorm dødballtrussel i Van Dijk hver gang det er frispark/dødball for Liverpool.

Porto fikk fem cornere i motsatt oppgjør og jeg har vanskelig for å tro at de ikke når fem i dag også når de blir nødt å jakte scoringer.

Tippetips:

Liverpool -0.25 (Asiatisk) – 1.80 hos Feelbet

Porto over 4.5 cornere – 1.62 hos Fansbet


 

Man City – Tottenham

Onsdag 21:00

Tottenham vant første oppgjør 1-0 hjemme på deres nye stadion etter en flott solo-prestasjon av Heung-Min Son. Man City fikk en kontroversiell straffe tidlig i kampen, men Aguero bommet på den. Harry Kane skadet seg tidlig i 2. omgang, en skade som trolig vil holde han ute resten av sesongen.

velkomstbonus betsson

Man City spilte trolig en av deres verste kamper i hele 18/19 sesongen i motsatt oppgjør, men tapte allikevel bare 1-0. Meget skuffende kamp av Pep Guardiola sine menn, som før denne kampen hadde fire strake seire innbyrdes mot Spurs. Guardiola har til vane å «mislykkes» borte i CL i kvartfinalene, hvor han kun har én seier på sine åtte siste kamper.

Skal City lykkes å snu dette så er de nok avhengige av at både Aguero og Sterling spiller en meget god kamp offensivt. I Kanes skadefravær åpner det for mye spilletid for Lucas Moura, som nylig scoret hat trick i forrige runde i PL. Spilte i en spissrolle i 3-4-1-2 sammen med Llorente mot Huddersfield og synes det er meget fristende odds på at han får målpoeng i dag.

Tippetips:

Man City -1.25 (Asiatisk) – 1.67 hos Betsson

Aguero og Sterling scorer – 4.00 hos Fansbet (Fanboost)

Longshot: Son scorer – 4.00 hos Betsson

Longshot: Lucas Moura scorer – 4.85 hos Betsson

Longshot: Lucas Moura assist – 7.00 hos Betsson