Ny helg, og mange fine kamper å spille på. Vi har sett på kampene over hele Europa, og funnet noen gode tips vi vil dele med dere.

Alle tipsene er satt hos Betsson. Har du ikke konto der kan du få opptil 2000 kr i oddsbonus som ny kunder her

 

Nürnberg – Schalke (fredag 20:30)

Schalke har slitt voldsomt denne sesongen etter eventyr-sesongen i fjor med Domenico Tedesco og andreplassen. I år har de for det meste ligget i bunnstriden. De står med utrolige 9 tap på de 10 siste kampene, og har tapt 4 av de 5 siste bortekampene sine.

velkomstbonus betsson

Nürnberg har, til tross for en dårlig sesong, startet å fått med seg poeng i kamper. På de 4 siste kampene har de vunnet én, fått to uavgjort og tapt én på hjemembane. Det virker som at de nå virkelig gjør et forsøk på å overleve, og de er kun 4 poeng bak Stuttgart på kvalifiseringsplassen. Vinner de her er de virkelig med i kampen om overlevelse, og sjansene for poeng er absolutt til stede når de møter et Schalke-lag i dårlig form.

Tippetips – Nürnberg +0.5 (Asiatisk Handikap) – 1.66 hos Betsson


Tottenham – Huddersfield (lørdag 13:30)

Huddersfield er helt fortapt i Premier League. De har allerede rykket ned, og ligger desidert nederst på tabellen med fattige 14 poeng på 33 kamper. 25 tap har det blitt i år, og spesielt på bortbane har de vært håpløse. 12 tap på 16 kamper og 35 innslupne. Siden de slo Wolves på Molineux i november har de tapt 10 og fått én uavgjort. De har også kun scoret i én av de siste 7 bortekampene.

Tottenham har nettopp flyttet inn på ny storstue, og har fått en fantastisk start med seier i 2/2 kamper hvorav den ene var mot Man City i Champions League. De har kun sluppet inn 13 mål på hjemmebane i år, og bør kjøre over dette Huddersfield-laget som ikke har noe å spille for. Tottenham er uten Kane og Alli her, men skal vinne denne kampen, og vi ser ikke for oss at de kommer til å slippe inn mål heller.

Tippetips: Tottenham vinner uten baklengs – 2.02 hos Betsson


 

Dortmund – Mainz (lørdag 18:30)

Dortmund gikk på en kjempesmell forrige helg mot tittelrival Bayern München. 5-0 ble det. Skremmende likt kampen på Allianz Arena i fjor da Bayern vant 6-0 i slutten av mars. Ser du dog bort i fra det resultatet så ser du et lag i toppform på hjemmebane, og det er nettopp på hjemmebane de skal spille i helgen. Hjemme på Signal Iduna Park har Favre & Co vunnet 12/14 kamper, og tapt null. 45 mål scoret er også flest i ligaen på hjemmebane.

esn sesongstart.png

Mainz har slitt veldig i det siste, og ligger nå i ingenmannsland med 6 kamper igjen å spille. De er 12 poeng foran nedrykkssumpen og 12 poeng bak kvalifisering til Europa League. Motivasjonen ligger derfor ikke i noen konkrete mål. Det har vist seg med 7 tap på de 9 siste kampene, og 5 strake bortetap i ligaen.

Her skal Dortmund vinne greit, og de har veldig mye større motivasjon til å vinne enn Mainz

Tippetips:  Dortmund -1.5 (Asiatisk Handikap) – 1.84 hos Betsson