Skrevet av Breddeball-tipserne


Endelig er det første serierunde med breddeball. Sola skinner, påska nærmer seg og alt ligger til rette for en super runde i lokalfotballen. Vi har funnet nokre spel som vi har stor tru på.

Oppsal – Florø

Våre første lodd i denne runda skal brukast i kampen mellom Oppsal og Florø. Oppsal er nyopprykka frå Norsk Tipping – avdelinga(3.div), medan Florø rykka ned frå Obos. Oppsal var fullstendig dominerande i fjorårets opprykksesong, og leika seg tidvis med konkurrentane. I motsetning til Oppsal, var Florø tidvis meget svake i fjor og endte på nest sisteplass med 27 poeng. Vi har ikkje alt for mykje informasjon om Oppsal, men våre rapporter seier at dei skal bite meget godt frå seg i PostNord-avdelinga.

Florø har mista alt av spelarar dei siste åra. Kvalitetspelarar som Rashad Mohammed, Endre Kupen og Vegar Gjermunstad er vekke. Resultata i vinter har vore direkte svake og PreSeason blei avslutta forrige helg med 2-0 tap mot Hødd. Dåkke skjønner sikkert kvar vi vil henne. Når Coolbet gir 2.38 på heimeseier, må vi ta den.

Tippetips: Oppsal til å vinne – 2.38 på Coolbet


 

Fredrikstad – Hødd

Vidare i jakta på verdifulle spel har vi funnet ein dobbel vi liker godt. Den første kampen er mellom Fredrikstad og Hødd. Fredrikstad hadde store ambisjonar førre sesong om å rykke opp, men etter å ha avgitt poeng på tampen enda dei til slutt på kvalikk plass der KFUM vart for sterke. Målet for 2019 er naturlegvis å hamne øvst på tabellen, då treng dei ein god start med seier heimebane. Dei har hatt ei god oppkøyring i vinter og leverte gode resultat mot god motstand. Sellin og Nilsen på topp viser seg og vere i knallform på topp og har saman putta 12 mål.

Hødd på si side spelte i fjord i den andre avdelinga i 2.divisjon. Dei såg lenge ut til å ta kvalikk plassen bak Skeid i deira avdeling, men rota det vekk i siste serierunde mot Nardo. Har nyleg henta inn Tobias Bjørnebye på lån frå Rosenborg, og han kjem til å vere ein god bidragsytar denne sesongen.

Vi trur Fredrikstad startar med eit brak i opningskampen og skal ta seg av dette Hødd laget. Nordicbet gir oss 1.45 på dette spelet og den kan spelast som singel for dei som liker slik odds.

Tippetips: Fredrikstad til å vinne – 1.45 hos Nordicbet


 

Åsane – Senja

Åsane rykte som kjent ned frå Obos ligaen i fjor. Senja derimot er nyopprykka til 2.divisjon etter ein sterk sesong i fjord. Åsane har som mål å rykke rett opp igjen til Obos. Dei har forsterka laget med spelarar som Stefan Aase, Kristoffer Valsvik, Didrik Fredriksen, Håkon Lorentzen (permanent) og Marius Bildøy (lån). Alle med erfaringar frå Obos/Eliteserie.
Det er mykje som tyder på at Senja vil få ein tøff sesong i 2.divisjon og er tippa rett ned igjen av mange. Dei har som mål og halde seg i divisjonen ein sesong til. Dermed er det ikkje her på Åsane idrettspark dei skal ta poenga sine og vi trur det blir ein enkel seier for heimelaget. 1.25 på Åsane legger vi i ein dobbel saman med Fredrikstad til ein totalodds på 1.81.

Tippetips: Fredrikstad + Åsane til å vinne – 1.81 på Nordicbet