Med åtte lag igjen nærmer vi oss finalen i Europa League, og kvaliteten på lagene virker nå å være av høy kvalitet. Chelsea, Napoli, Arsenal, Frankfurt, Valencia, Benfica, Villarreal og Slavia Praha står igjen. Vi har tatt en titt på en av kampene.

Arsenal – Napoli

Arsenal har vært som Jekyll og Hyde på hjemme -og bortebane i år. Hjemme på Emirates Stadium har de vært solide, og på de 15 siste hjemmekampene har de vunnet 13 av dem i ligaen og Europa League. På bortebane har de vært svært lite imponerende. I Premier League har de kun 19 poeng på 15 bortekamper. Dårligere enn lag som Watford Crystal Palace, Leicester og Wolverhampton. Skal de komme seg videre må de med andre ord sannsynligvis vinne første kampen for å ha en sjanse.

feelbet

Skader

Arsenal er uten Rob Holding, Hector Bellerin, Danny Welbeck, mens Sokratis kommer tilbake her etter suspensjonen mot Rennes. Granit Xhaka og Laurent Koscielny er usikre til kampen etter å ha gått glipp av kampen mot Everton i helgen.

Napoli er uten Amadou Diawara, Raul Albiol og David Ospina.

Lagene møttes sist i Champions League i 2013 i gruppespillet. Da vant lagene hver sin hjemmekamp 2-0. Arsenal har syv hjemmeseiere på rad i alle turneringer, og vil gå inn til denne kampen med høy selvtillit og vite om at de burde vinne denne kampen for å gå videre. Napoli har kun vunnet tre av sine 12 siste bortekamper i alle turneringer, og tapte i helgen borte mot Empoli som ligger på nedrykksplass.

Tippetips: Arsenal (Draw No Bet) – 1.67 hos Feelbet