Skrevet av Marius Nyman


Vi nærmer oss innspurten av Serie A og det er fortsatt mye spenning igjen. To av to spill gikk inn forrige runde og jeg satser på at variansen er med meg denne runden også. Det er noen gode spil der ute, spesielt de som involverer lagene med semi-kniven på strupen.

 

Sampdoria – Roma (lørdag – 20:30)

Sampdoria tar i mot et Roma-lag som ikke vet hvor de har seg selv. Er det 4-4-2? Er det 4-2-3-1? Ranieri har ikke fått en umiddelbar effekt som trener og CL-toget ser ut til å gå fra perrongen. Roma lekker som en sil for tiden, med eller uten Manolas, det spiller ingen rolle. Lag får lov til å skåre både to og tre mål på hovedstadslaget. De ser rett og slett porøse og ferdige ut.

kontantbonus 1000 kr

Dette Sampdoria-laget kan virkelig straffe dette Roma-laget. Litt som Fiorentina gjorde med sine kjappe offensive spillere. Sampdoria hjemme i Genoa som jakter EL-plass er ingen walkover. Her blir det trøkk fra start og mange på Ferraris. Her kan det fort bli Samp-seier og nok et forsmedelig tap for Roma.

Tippetips: Sampdoria +0 – 2.15 hos Fansbet


 

Fiorentina – Frosinone (søndag – 12:30)

Uavgjortspesialistene tar i mot laget som ligger 8 poeng bak den nydelige 17. plassen, et lag som fortsatt må vinne for å henge med. De har 8 kamper å gjøre det på, uansett motstander så må de gå for det. Det kan by på en målrik affære borte mot et Fiorentina som ser ut til å få tilbake Chiesa.

feelbet

Fiorentina befinner seg i ingenmannsland, men kjører på. 2-2 mot Roma er ikke et dårlig resultat. Så lenge de har en teoretisk sjanse for E-cup går de for seier hjemme på Franchi. Det er ikke så mye mer å si om denne kampen en at det lukter mål. Her er det mange scenario hvor Frosinone må angripe, fordi Fiorentina kommer til å skåre.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.87 hos Feelbet